۱۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۲:۲۰
کد خبر: 83383190
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بهداشت، مهم ترین اصل در عرضه فرآورده های خام دامی است

بندرعباس- ایرنا- مدیر کل دامپزشکی هرمزگان گفت: رعایت اصول و ضوابط بهداشتی مهم ترین اصل در تولید و عرضه فرآورده های خام دامی است.

دکتر محمد جانباز روز شنبه در بازدید از شرکت عمل آوری پارس آبزیان رسول افزود: بازرسان دامپزشکی هرمزگان بر نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در کارخانه ها، سردخانه ها، مراکز توزیع، فروشگاه های عرضه و غیره نظارت مستمر و دقیق دارند.

وی بیان داشت: نمونه برداری، صدور مجوزهای بهداشتی، رعایت اصول بهداشتی و شرایط قرنطینه ای از الزامات شرکت های عمل آوری و بسته بندی است که توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی انجام می پذیرد.

مدیرکل دامپزشکی هرمزگان نقش دامپزشکی در رونق و پایداری تولید را بسیار مهم دانست و گفت: در راستای کمک به رونق تولید و اهمیت محصولات دریایی در سبد خانواده ها، رعایت اصول بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی الزامی است.

جانباز در بازدید از شهرک صنعتی گمبرون و شرکت عمل آوری پارس آبزیان رسول در بندرعباس یادآورشد: این شرکت بسته بندی و فرآوری آبزیان «ماهی و میگو» با ۸ تونل و ظرفیت ۱۰۰ تن انجماد سریع در روز و با حفظ ارزش غذایی یکی از مراکز خوب عمل آوری در استان محسوب می شود.

شرکت عمل آوری پارس آبزیان رسول (بسته بندی و فرآوری آبزیان «ماهی و میگو») با ظرفیت ۱۰۰ تن انجماد سریع در روز در شهرک صنعتی گمبرون بندرعباس واقع شده است.

۷۱۹۵/۶۰۴۸

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha