بحران امنیت کردستان اولین تجربه سیاسی- مدیریتی در مواجهه با توطئه های آمریکا بود

تهران- ایرنا- دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، بحران امنیت کردستان را اولین تجربه سیاسی- مدیریتی بحران برای مسئولین کشور در مواجهه با توطئه های آمریکایی ها دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سرلشکر صفوی، سردار سرلشکر پاسدار «سیدیحیی رحیم صفوی» امروز- یکشنبه- در مراسمی که بمنظور انتقال فرهنگ و تجارب دفاع مقدس در حوزه فرماندهی و مدیریت و در جهت آشنایی دانشجویان دوره فرماندهی و ستاد سپاه پاسداران با اتفاقات و بحران های منطقه شمالغرب در سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و نحوه مدیریت این بحران ها برگزار شد با موضوع فرآیند تامین امنیت شمالغرب و آزادسازی سنندج سخنرانی کرد.

وی با اشاره به رخداد انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) اظهار داشت: از نظر من انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام (ره) یک رخداد الهی و یک تغییر و تحول اساسی نه فقط در نظام سیاسی ایران بلکه در نظام سیاسی منطقه غرب آسیا و بلکه نظام سیاسی جهان است و انقلاب اسلامی و امام و شهیدان آمدند تا زمینه های اقتدار ملی و عظمت اسلام و بسترسازی فرهنگ و تمدن نوین اسلامی را فراهم کنند.

سرلشکر صفوی افزود: شهیدان مظلوم کردستان، شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم آمدند تا اشتیاق ظهور را در میان ملت ها دو صد چندان کنند تا همه جوانان آینده ایران، خوب بفهمند که یاران آخرالزمانی چگونه در راه ولی فقیه شان مجاهدت می کنند و پیروز می شوند و خردمندانه و عاشقانه با مردمشان همیاری و همکاری می کنند و در راه رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی با اشتیاق شهادت را می پذیرند.

مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا با اشاره به آغاز بحران کردستان بیان کرد: بحران امنیت کردستان اولین تجربه سیاسی – مدیریتی بحران برای مسئولین کشور در مواجهه با توطئه های آمریکایی ها بود. پشت سر مسایل کردستان بدون شک لانه جاسوسی آمریکا و رژیم عراق برای پشتیبانی از ضد انقلاب اعم از پشتیبانی سلاح و مهمات و رادیو و تلویزیون قرار داشت.

سرلشکر صفوی ادامه داد: اکثر گروه های کردستان مارکسیسم و سوسیالیست بودند و می خواستند افکار مارکسیست – لنینیسم را در میان مردم کردستان ترویج کنند منتهی با فریب مردم کردستان و با عنوان خودمختاری بدنبال این هدف بودند، البته مردم مومن کردستان و دلاور مردان قهرمان پیشمرگان کرد در کردستان و شمالغرب با همکاری سپاه و ارتش این توطئه را با شکست مواجه کردند.

وی در ادامه ضمن تشریح عملیات آزاد سازی سنندج عنوان کرد: از نظر من نبرد سنندج و شمالغرب یک میدان آموزش و تجربه اندوزی برای فرزندان انقلابی امام و برای پاسداران و ارتشیان مومن و بسیجی های دلاور برای آمادگی پذیرش ایثارگری و شهادت طلبی بود. اصلاً این نبرد مقدمه ای برای ورود به دفاع مقدس و اولین تجربه و آموزش های نظامی و سازماندهی برای پاسداران و بسیجیان جوان بود. خداوند مسیر تربیت و دانش نظامی فرماندهانی همچون شهیدان حسین خرازی، نورعلی شوشتری، مهدی باکری و خود بنده حقیر را اینچنین قرار داده بود.

سرلشکر صفوی افزود: با فرماندهی حضرت امام (ره) و وحدت و انسجام سپاه و ارتش در آزادسازی سنندج به فرماندهی شهید عالیمقام سرلشکر پاسدار محمد بروجردی فرمانده سپاه غرب کشور و حضور امیر شهید صیاد شیرازی و اینجانب در آن مقطع از انقلاب اسلامی یعنی بیست و سوم اردیبهشت ماه سال ۵۹ شهر سنندج آزاد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha