به گزارش روز یکشنبه قوه قضاییه، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی با حضور در معاونت قضایی قوه قضاییه ضمن دیدار با قضات این معاونت از عملکرد این مجموعه در بررسی پرونده های موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری و پرونده های موضوع استیذان، اعلام رضایت نمود.
رئیس قوه قضاییه ضمن تاکید بر این موضوع که معاونت قضایی مهمترین مرجع برای مشاوره و بازوی مشورتی رئیس قوه قضاییه در امور قضایی می باشد، افزود: در این معاونت با وجود قضات با سابقه و عالی رتبه با تشکیل جلسات حقوقی این موضوع باید تبیین گردد که از لحاظ حقوقی و فقهی مراد از خلاف بیّن شرع چیست؟ آیا این مقوله قابل تسّری به خلاف بیّن قانون نیز می باشد یا خیر؟
رئیسی تصریح کرد: مجاری ورودی پرونده های موضوع ماده ۴۷۷ باید به نحوی اصلاح گردد که به عدالت نزدیکتر و قابل دسترسی برای مردم باشد.
وی همچنین درخصوص برگزاری جلسات مشترک بین قضات این معاونت و قضات شعب خاص دیوان عالی کشور برای رسیدن به تقارب آراء افزود: در مواردی که پس از تجویز اعاده دادرسی از طرف رئیس قوه قضاییه، قضات دیوان عالی کشور با عدم احراز خلاف بیّن شرع، آراء سابق را صحیح تشخیص می دهند، موضوع باید توسط قضات این معاونت مورد بررسی علمی و حقوقی قرارگیرد تا به ارائه نظر مشترک نزدیک شویم.
رئیس قوه قضاییه در پایان ضمن تقدیر از پیشنهاداتی که از سوی قضات این معاونت بصورت شفاهی و مکتوب به حوزه ریاست قوه قضاییه ارسال شده است، نسبت به تاثیر این پیشنهادات در رقم خوردن تحولات مثبت در این حوزه بویژه در اتقان آراء، کاهش اطاله دادرسی و تسریع در روند رسیدگی به پرونده ها اظهار امیدواری کرد.
رئیس قوه قضاییه روند رسیدگی پرونده ها در معاونت قضایی را بررسی کرد
۱۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۰۰
کد خبر:
83385524
تهران- ایرنا- رییس قوه قضاییه در بازدید از معاونت قضایی دستگاه قضایی، ضمن استماع پیشنهادات قضات، روند رسیدگی به پرونده ها و کم و کیف مسائل این حوزه را مورد بررسی قرار داد.÷
اخبار مرتبط
-
حجت الاسلام رئیسی: کسانی که ناخالصی داشته باشند، فکر و عمل شان ماندگاری نخواهد داشت
تهران- ایرنا- رییس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه درخت تنومند انقلاب نهالش با خون شهیدان آبیاری…
-
رئیس قوه قضائیه: بیش از ۱۵ لایحه و آئین نامه در بخشهای مختلف تصویب و ابلاغ شد
تهران-ایرنا- رییس قوه قضائیه طی اظهاراتی در محضر مقام معظم رهبری با اشاره به تصویب و ابلاغ…
نظر شما