۱۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۴:۵۸
کد خبرنگار: 987
کد خبر: 83386767
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 کسب کرسی در اکو ارتقای سطح علمی ایران را در پی دارد

اصفهان - ایرنا - مدیر اجرایی بنیاد علمی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) گفت: مدیران ایرانی با کسب کرسی‌های بیشتر در این سازمان می‌توانند سبب ارتقای سطح علمی در داخل کشور شوند.

سید کمیل طیبی روز دوشنبه در حاشیه پنجمین نشست کمیته اجرایی بنیاد علمی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) در دانشگاه اصفهان در جمع خبرنگاران اظهارداشت: کسب کرسی‌های بیشتر در این بنیاد توسط مقامات ایرانی سبب افزایش مراودات و سهم بیشتر کشورمان در تصمیم گیری و تصمیم سازی‌ها خواهد شد.

وی اضافه کرد: افزایش مشارکت با این بنیاد علمی، انتقال دانش را به همراه دارد و اجلاس و کنفرانس‌های مختلف اکو می تواند به شکل وسیع‌تری در دانشگاه های کشورمان برگزار شود.

طیبی ایران، ترکیه و پاکستان را اعضای اصلی و تاثیرگذار اکو دانست و افزود: همکاری بین بخشی این کشورها در حال افزایش است و هم افزایی ما راهکاری برای پیشرفت خواهد بود.

وی تبادل فناوری و دانش روز را ضروری خواند و گفت: در این راستا باید کارگاه‌ها، همایش‌ها و سمینارهای مشترک متعددی برگزار کنیم، زیرا فعالیت مشترک ثمرات جمعی در پی دارد.

مدیر اجرایی بنیاد علمی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) تصریح کرد: حدود ۵۰ راهبرد اساسی در این نهاد تعریف شده و در صورتی که کشورهای عضو این راهبردها را عملیاتی کنند، توسعه علمی و اقتصادی چشمگیری برای آنها رقم خواهد خورد.

وی شکل گیری سرمایه انسانی و دستیابی به منابع مالی را از جمله اهداف این بنیاد عنوان کرد و گفت: برای نیل به این هدف دستگاه‌های متولی آموزش و اقتصاد باید بیش از گذشته همکاری کنند.

پنجمین نشست کمیته اجرایی و چهارمین اجلاس هیأت امنای بنیاد علمی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) روز دوشنبه در سالن اجلاس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان آغاز شد.

در جلسه صبح امروز کمیته اجرایی این بنیاد، زمینه طرح‌های علمی مشترک بحث و تبادل نظر شد.

١۵ نفر از اعضا و بالغ بر ٣٠ نفر از مدیران و اعضا فردا سه شنبه در نشست‌های مرتبط شرکت می‌کنند.

انتخابات ریاست جدید بنیاد، بررسی و تبادل نظر برای مشکلات علمی این سازمان و همچنین بحث و بررسی درباره موضوع برنامه منطقه‌ای علم و فناوری در حوزه اکو از دیگر برنامه‌های این اجلاس ۲ روزه است.

بنیاد علمی اکو (ECOSF) سازمانی بین‌دولتی متشکل از ۱۰ کشور اسلامی متشکل از افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و ایران است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه اکو بر پایه ارتقا علم، فناوری و نوآوری است.

این سازمان با پوشش ۳۶۰ میلیون نفر که یک چهارم جمعیت مسلمانان جهان را تشکیل می‌دهد، بزرگترین تشکل اقتصادی جهان اسلام محسوب می‌شود.

چهارمین نشست هیأت امنای بنیاد علمی اکو (ECOSF) با حضور هیأت‌های عالی رتبه کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فعالیت‌های علمی این بنیاد در سطح منطقه برای ۲ سال آینده برگزار می‌شود.

اکو سازمان منطقه ای دولتی است که در سال ۱۹۸۵ با همکاری مشترک ایران، پاکستان و ترکیه با هدف پیشبرد همکاری‌های اقتصادی، فنی و فرهنگی میان کشورهای عضو تاسیس شد.
در ۱۹۹۲ کشورهای افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان به این سازمان ملحق شدند.

۶۰۲۲/‏‬ ۶۰۲۰

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha