فواد حسین چادری ( fawad hussain Chaudhry) روز سهشنبه در حاشیه برگزاری دومین روز برگزاری چهارمین نشست هیأت امنای بنیاد علمی اکو و پنجمین نشست کمیته اجرایی این بنیاد در دانشگاه اصفهان در جمع خبرنگاران افزود: جایگاه علم و فناوری ایران در این نشست بسیار مهم و تاثیرگذار است.
وی اظهارداشت: نقش علم و فناوری در توسعه کشورها و برون رفت از فقر و عدم پیشرفت بسیار مهم است.
وزیر علوم و فناوری جمهوری اسلامی پاکستان اظهار داشت: اهمیت به علم و فناوری و کمک آن به توسعه یکی از سیاستها و اهداف این نشست و اعضای آن محسوب میشود.
وی بیان کرد: این همکاریها باید از طریق بنیاد علمی اکو بین جمهوری اسلامی ایران و پاکستان و سایر کشورهای عضو و حتی کشورهای منطقه تعمیم داده شود.
حسین چادری با اشاره به اینکه اولین دیدار از شهر زیبای اصفهان برای من بسیار جالب بود تصریح کرد: نقش اکو و بنیاد علمی اکو در بین کشورهای عضو از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نشست بعدی هیأت امنا بنیاد علمی اکو دو سال دیگر به میزبانی دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار میشود.
دومین روز چهارمین اجلاس هیأت امنای بنیاد علمی اکو و پنجمین نشست کمیته اجرایی آن سهشنبه ۱۸ تیر با حضور وزرای علوم کشورهای پاکستان و ایران و دبیرکل اکو و هیأت بلند پایه کشورهای عضو در سالن اجلاس معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان آغاز شد.
انتخابات ریاست جدید بنیاد، بررسی و تبادل نظر برای مشکلات علمی این سازمان و بحث و بررسی درباره موضوع برنامه منطقهای علم و فناوری در حوزه اکو از جمله برنامههای این اجلاس ۲ روزه است.
در نخستین روز این اجلاس در جلسه کمیته اجرایی این بنیاد در زمینه طرحهای علمی مشترک بحث و تبادل نظر شد.
بنیاد علمی اکو(ECOSF) سازمانی بیندولتی متشکل از ۱۰ کشور اسلامی شامل افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه و ایران است که هدف اصلی آن توسعه اقتصادی در منطقه اکو بر پایه ارتقا علم، فناوری و نوآوری است.
این سازمان با پوشش ۳۶۰ میلیون نفر که یک چهارم جمعیت مسلمانان جهان را تشکیل میدهد، بزرگترین تشکل اقتصادی جهان اسلام محسوب میشود.
۷۱۵۰/۶۰۲۶/
نظر شما