۱۹ تیر ۱۳۹۸، ۱۷:۳۸
کد خبرنگار: 1654
کد خبر: 83390116
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

بهره‌گیری از ظرفیت سواحل مکران راهگشای مشکلات کشور است

زاهدان- ایرنا- نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: سواحل مکران گنج پنهانی است که بهره گیری از ظرفیت‌های فراوان آن می تواند مشکلات کشور و فشار تحریم‌ها را کاهش دهد، مسئولان باید به این مهم توجه کنند.

حسینعلی شهریاری روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: مسئولان برای برطرف کردن مشکلات کشور و کاستن از فشارهای تحریم باید از این سواحل به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: ۸۰ درصد مشکلات کنونی کشور مربوط به سو مدیریت‌ها و تنها ۲۰ درصد تحریم‌ها تأثیرگذار بوده است.

وی بیان کرد: مدیران با تصمیم گیری‌های به موقع و کارشناسی شده به راحتی می‌توانند بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کنند.

شهریاری ادامه داد: برای برطرف کردن مشکلات سیستان و بلوچستان و حتی کشور از ظرفیت‌های ویژه و منحصر بفرد سواحل مکران به خوبی استفاده نشده است.

وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب ۱۲ سال پیش اعتبارات بسیار خوبی را برای توسعه سواحل مکران در نظر گرفتند اما تاکنون از سوی مسئولان هیچ اقدام مؤثری انجام نشده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از ظرفیت سواحل مکران با توجه به شرایط کنونی کشور می‌تواند بسیار راهگشا باشد بنابراین باید مسئولان توجه ویژه ای به توسعه این سواحل و بهره‌گیری از ظرفیت‌های آن داشته باشند.

وی بیان کرد: شرایط خاص وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم نیازمند تلاش و همت بیشتر مسئولان است.

وی بیان کرد: تحریم‌های ظالمانه مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است که باید با مدیریت صحیح و تحت رهبری‌های رهبر معظم انقلاب بخوبی از این برهه عبور کرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حل مشکلات اقتصادی کشور دستور تشکیل ستاد اقتصادی با حضور سران سه قوا را دادند.

وی بیان کرد: تمام مشکلات و مسائل مربوط به اقتصاد کشور در این ستاد بررسی و تصمیم گیری می‌شود بنابراین مجلس شورای اسلامی به تنهایی نمی‌تواند در این زمینه ورود پیدا کند.

شهریاری هدف از تشکیل ستاد اقتصادی با حضور سران سه قوه را بهتر عمل کردن و کمک به دولت در مسائل اقتصادی کشور عنوان کرد.

حفظ وحدت کلمه به معنی واقعی باید در جامعه حفظ شود

رئیس سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت کلمه به معنی واقعی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم در جامعه باید حفظ شود.

وی بیان کرد: همه جناح‌ها، تفکرات سیاسی اعم از اصولگرا، اصلاح طلبان و مستقلین باید در مسائل مربوط به وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم وحدت داشته باشند زیرا همه‌ی ما درون یک کشتی نشسته‌ایم.

شهریاری ادامه داد: جناح‌های سیاسی باید با یکدیگر در زمینه‌های ذکر شده وحدت داشته باشند تا با تدابیر رهبر معظم انقلاب از این پیچ خطرناک به سلامت عبور کنیم.

وی تصریح کرد: قوه قضائیه و نیروی انتظامی با توجه به اینکه با مال، جان و ناموس مردم سروکار دارند اگر خوب عمل کنند بسیاری از مشکلات کشور برطرف خواهد شد بنابراین نقش این ۲ ارگان بسیار پررنگ و مهم است.

مشکل آب زاهدان به این زودی برطرف نمی‌شود

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به جمعیت زاهدان و کمبود منابع آبی مشکل آب آشامیدنی زاهدان به این زودی ها برطرف نمی‌شود.

وی بیان کرد: زاهدان ظرفیت این همه جمعیت را ندارد تا بتوان به راحتی آب آشامیدنی این شهر را تأمین کرد بنابر این باید به سمت مدیریت مصرف آب برویم.

شهریاری اظهار داشت: با وجود اینکه یک خط لوله آب را از چاه نیمه‌های سیستان به زاهدان انتقال می هد اما هنوز شهروندان با مشکل آب در این شهر رو به رو هستند.

وی تصریح کرد: اجرای خط دوم انتقال آب از سیستان به زاهدان بدلیل همزمانی آن با بروز خشکسالی این منطقه، مخالفت مردم سیستان با اجرای آن، پرداخت نشدن مطالبات پیمانکار و هزینه زیاد آن با وضعیت اقتصادی کنونی دولت باعث توقف این طرح شده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: انتقال آب از منطقه تهلاب به زاهدان یکی دیگر از گزینه‌های مطرح بود اما به دلیل عدم کیفیت آب این منطقه این طرح نیز اجرا نشد.

وی ادامه داد: طرح انتقال آب از دریای عمان به زاهدان حدود ۱۲ سال پیش مطرح شد اما تا کنون هیچ نتیجه‌ای در بر نداشته است.

شهریاری اظهار داشت: انتقال آب از دریای عمان به استان‌های شرقی کشور در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید تا سه خط انتقال برای مصارف کشاورزی، صنعتی و آشامیدنی به این استان‌ها همزمان اجرا شود.

وی ادامه داد: اجرای این طرح حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که با توجه به شرایط اقتصادی کشور تا کنون هیچ اقدامی انجام نشده است.

رئیس سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: برای برطرف کردن مشکل آب زاهدان باز شدن چاه‌های بسته مطرح است که این آب چنانچه وارد شبکه شود از کیفیت خوبی به دلیل شور بودن برخوردار نیست اما مردم به همین آب بی کیفیت نیز راضی هستند.

وی بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب شهری با برنامه‌ریزی دقیق زمان قطعی و کم فشاری آب را به مردم اطلاع رسانی کند که این امر از بروز خیلی از مشکلات جلوگیری می‌کند.

وی با بیان اینکه بر اساس اعلام آمارهای جهانی ایران آب بالایی مصرف می‌کند گفت: مردم باید در مصرف آب صرفه جویی کنند تا با مشکلات عدیده ای مواجه نشوند.

شهرداری زاهدان با کمبودمنابع مالی رو به رو است

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرداری زاهدان با کمبود منابع مالی رو به رو است به همین دلیل مبلمان و فضای شهری این شهر از وضعیت خوبی برخوردار نیست اما نمی‌توان منکر سو مدیریت‌ها در این زمینه شد.

وی بیان کرد: چنانچه انتخاب‌ها بر اساس شایسته سالاری نباشد بسیاری از مشکلات برطرف نخواهد شد بنابراین شایسته سالاری نقش مهمی در این زمینه دارد.

شهریاری تصریح کرد: نبود کارخانجات و واحدهای تولیدی بزرگ و فعال در زاهدان شهرداری را با کمبود منابع مالی رو به رو کرده است به همین دلیل تراکم فروشی یکی از راههای کسب درآمد برای این چنین شهرداری‌هایی محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: شهرداری زاهدان در پرداخت حقوق کارمندان و نیروهای خدماتی خود با مشکلاتی رو به رو است و این مساله کارکردهای عمرانی شهرداری را پایین می‌آورد.

سیستان و بلوچستان در بسیاری از شاخصهای سلامت از برخی استان‌ها جلوتر است

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: شاخص‌های سلامت سیستان و بلوچستان با اقدامات انجام شده در چند سال اخیر از برخی استان‌های کشور بالاتر است.

وی ادامه داد: با وجود اقدامات مؤثری که در زمینه ارتقا شاخص‌های بهداشتی و درمانی سیستان و بلوچستان انجام شده اما هنوز نیازمند بهبود و ارتقا این شاخص‌ها هستیم.

دکتر شهریاری اظهار داشت: پیگیری مشکلات بهداشتی مردم سیستان و بلوچستان با توجه به اینکه در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس هستم همواره در اولویت بوده است.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان همسایه کشورهایست که در آن بسیاری از بیماری‌ها شایع است و این مساله توجه ویژه‌ای را در زمینه بهبود شاخص‌های بهداشتی این استان می‌طلبد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود ورود دام از کشورهای همسایه اما تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان و حتی کشور بومی شده و این مساله به رعایت نکردن در زمان ذبح و نوع مصرف گوشت دام بر می‌گردد.

بومی گزینی مهمترین اصل در بهبود شاخص‌های بهداشتی سیستان و بلوچستان

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: برای بهبود شاخص‌های بهداشتی در سیستان و بلوچستان بومی گزینی نیروهای بهداشتی و درمانی در قالب طرح «عدالت آموزشی» مطرح و پیگیری شده است.

وی ادامه داد: بومی گزینی نیروهای پزشک متخصص در سیستان و بلوچستان نقش بسیار مهمی در بهبود و ارتقا شاخص‌های بهداشتی درمانی این استان دارد.

شهریاری بیان کرد: بر اساس این طرح پزشکان متخصص تا سه برابر مدت زمان تحصیل باید در شهر خود مشغول به فعالیت باشند که این امر در نگه داشت پزشکان بسیار مؤثر بوده است.

وی در رابطه با دلایل اجرا نشدن طرح ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی زاهدان گفت: برای هر تخت بیمارستانی حدود ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که با توجه به وضعیت کنونی ساخت این بیمارستان هنوز آغاز نشده است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بخش خصوصی برای ساخت این بیمارستان اعلام آمادگی کرده اما برای این کار ضمانت نامه بانکی و یا فروش نفت را درخواست کرده که امیدواریم به نتیجه برسد.

وی ادامه داد: ساخت بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در زاهدان تنها توسط بخش خصوصی امکانپذیر است و باید زمینه‌های حضور این افراد را فراهم کرد.

در انتخابات بعدی نقش پول پررنگ‌تر می‌شود

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: این نگرانی وجود دارد که در بیشتر شهرستان‌ها و مناطق کوچک کشور با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم، پول حرف اول را در انتخابات پیش رو بزند.

وی بیان کرد: برخی از نامزدهای انتخابات با کارت پول، غذا و وعده رأی افراد را به نفع خویش جذب می‌کنند که شورای نگهبان باید نظارت جدی تری بر روی این مساله داشته باشد.

دکتر شهریاری اظهار داشت: نمایندگانی که با پول وارد مجلس شورای اسلامی شوند از آن مجلس نمی‌توان انتظار برطرف کردن مشکلات مردم را داشت همان طوری که از مجلس دهم نمی‌توان چنین انتظاری داشت.

وی اظهار داشت: شورای نگهبان با کمبود نیرو مواجه است و برای نظارت بر انتخابات از کارکنان دولت استفاده می‌کند که این خود ممکن است مشکلاتی را به وجود آورد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: شورای نگهبان زمانی می‌تواند بر روی انتخابات نظارت خوبی داشته باشد که از نیروهای خودش استفاده کند.

اجازه فروش سوخت به مرزنشینان سیستان و بلوچستان داده شود

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: مسئولان با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی سیستان و بلوچستان اجازه فروش سوخت قانونمند را به مردم این استان بدهند.

وی ادامه داد: معتقدم که اجازه فروش سوخت در مرزهای سیستان و بلوچستان را باید به تمام مردم ساکن در شمال و جنوب این استان که با مشکلات اقتصادی و معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند داده شود.

شهریاری بیان کرد: دولت باید به وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم رسیدگی کند تا به خاطر بردن یک گالن سوخت در این مسیر خطرناک جان خودشان را از دست ندهند.

وی بیان کرد: مسئولان با قاچاقچیانی که با تانکر سوخت را قاچاق می‌کنند برخورد جدی و قاطع داشته باشند نه با یک کوله‌بری که با یک گالن سوخت امرار معاش می‌کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: فروش سوخت در سیستان و بلوچستان باید ساماندهی شود تا مرزنشینان از عوائد فروش آن بهره‌مند شوند.

تمام مراکز بهداشتی درمانی سیستان و بلوچستان دارای پزشک هستند

رئیس سابق کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اظهار تأسف از فوت چند کودک بر اثر نیش عقرب و زنبور در شهرهای جنوبی سیستان و بلوچستان گفت: تمام مراکز بهداشتی درمانی این استان دارای پزشک هستند و اقدامات درمانی را برای بهبود وضعیت بیماران انجام می‌دهند.

وی بیان کرد: چنانچه فردی که دچار گزش مار و عقرب شده باشد اگر سریع به بیمارستان منتقل شود مراحل درمان آن انجام و از مرگ حتمی نجات می‌یابد.

شهریاری اظهار داشت: تمام مراکز درمانی در سیستان و بلوچستان دارای سرم ضد گزش مار و عقرب هستند و چنانچه مرکزی در جنوب این استان با این مشکل رو به رو باشد پیگیری‌های لازم را انجام خواهیم داد.

وی خاطر نشان کرد: تنها خانه‌های بهداشت به طور سیار دارای پزشک هستند اما مراکز بهداشتی درمانی همیشه پزشک دارند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تمام مراکز بهداشتی و درمانی این دانشگاه دارای پزشک هستند و مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد.

۳۲۱۳**۶۰۸۱

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha