۲۲ تیر ۱۳۹۸، ۰:۲۲
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83392530
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ترویج فرهنگ کارآفرینی مهمترین هدف رویدادهای نوآورانه

سنندج - ایرنا - یکی از اصلی‌ترین اهداف مرکز رشد دانشگاه کردستان، سوق دادن این دانشگاه به سمت کارآفرینی است که رویدادهای نوآورانه اشتغالزایی به ترویج این فرهنگ کمک می‌کند.

مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان عصر جمعه در اختتامیه رویداد نوآورانه اشتغالزایی با عنوان «ئاو» در سالن شیبانی دانشکده مهندسی دانشگاه کردستان با بیان مطلب اظهار داشت: از ابتدای استقرار مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه کردستان ۳۹ واحد در این مرکز مستقر شده‌اند.

فرزاد اسکندری با بیان اینکه اهمیت تجاری سازی دانش و راه اندازی کسب و کار دانش‌بنیان کمتر از آموزش و پژوهش نیست، گفت: در رویدادهای نوآورانه شاید خروجی‌های پررنگی نداشته باشیم اما تغییر دیدگاه دانشجو نسبت به کسب و کار، رشته و آینده را موجب می‌شود.
وی هزینه برگزاری این رویداد را ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: براساس آمار راه‌اندازی یک شغل برای دولت ۲ میلیارد ریال هزینه در بردارد در حالی که رویدادهای نوآورانه به واسطه ایده‌های جدید و به‌روز، می‌تواند برای چندین نفر شغل ایجاد کند و هزینه کمتری در بردارد.

اسکندری با اشاره به برگزاری ۲ رویداد در ۹ ماه گذشته در دانشگاه کردستان گفت: سومین رویداد هم با عنوان ئاو (آب) در حال برگزاری است که در طول ۵۴ ساعت طی سه روز، ۸۰ نفر در قالب ۱۲ تیم ایده‌های خود را ارائه کردند.

وی گفت: ۷۰ درصد شرکت کنندگان در رشته آب مشغول به تحصیل هستند، ۲۰ نفر از رشته‌های فنی و مهندسی و ۱۰ درصد دیگر هم از دیگر رشته‌های دانشگاهی هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه کردستان گفت: جلساتی هم با تولیدکنندگان صنایع آب و سرمایه گذاران برگزار و محورهای مشترک هم بررسی شده است تا از ایده‌های برتر ارائه شده در این رویداد حمایت شود.

حمایت قاطع از دانشگاه برای توسعه صنعت

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان هم در این برنامه با بیان اینکه برگزاری چنین برنامه‌هایی حلقه گمشده پیوند بین صنعت و دانشگاه بود، افزود: از دانشجویان با ایده‌های برتر حمایت کامل می‌کنیم.

احمد خسروی، صنعتی خوب است که از دل دانشگاه پدید می‌آید و مجموعه سیاستگذاری استان باید به هر شیوه‌ای به تقویت ارتباط بین صنعت و دانشگاه کمک کنند.

وی با تاکید بر اینکه نکات مبهم صنعت، تولید و تکنولوژی در این رویدادها قابل رفع و شفاف سازی است، اضافه کرد: دانشگاه به نقش واقعی خود در این زمینه عمل کرده است و در بخش صنعت هم شرکت شهرک‌های صنعتی، بر اساس وظیفه قانونی خود حمایت کاملی را در بخش‌های ثبت اختراع، طرح شرکت، آموزش و تأمین امکانات اولیه به عمل می‌آورد.

خسروی با تاکید بر اینکه کردستان امکان تبدیل شدن به استان صنعتی را دارد، گفت: در نمایشگاه اخیر صنایع، بسیاری از هم استانی‌ها از وجود برخی صنایع در استان اطلاع نداشتند.

وی با بیان اینکه کیفیت صنایع استان بر خلاف کمیت آن بسیار خوب است، ابراز امیدواری کرد تا ۲ سال آینده از نظر کمی هم تعداد صنایع استان ۲ برابر شود.

رویداد نوآورانه اشتغال زایی «ئاو» چهارشنبه ۱۹ تیر آغاز شد و پس از ۵۴ ساعت فعالیت امروز جمعه به پایان رسید.

۹۹۳۷ / ‏‬ ۳۰۳۴

اخبار مرتبط

  • آخر هفته با «ئاو»

    آخر هفته با «ئاو»

    سنندج - ایرنا - بحران آب در ایران عبارت جدیدی نیست و سالهاست که به گوش مان می‌رسد اما چاره‌ای…

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha