مجتبی رجب پور روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس پژوهشهای انجام شده شیوع اعتیاد در بین دختران دانشجوی کشور ۱۶۰ درصد و در بین پسران نسبت به اوایل دهه ۹۰ شمسی ۶۰ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: بسیاری از بانوان معتاد جامعه به دلیل شرایط فرهنگی حاکم بر جامعه، برای ترک اعتیاد به مراکز درمان مراجعه نمیکنند.
دبیر کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان اضافه کرد: پذیرش و جا افتادن فرهنگ مراجعه بانوان معتاد به مراکز ترک اعتیاد باید نهادینه شود و با این راهبرد میتوان برای کاهش دیگر بزهکاریهای اجتماعی اقدام کرد.
رجب پور تصریح کرد: از مجموع ۱۳ مرکز ترک اعتیاد استان تنها یک مرکز برای استفاده بانوان طراحی شده و سالانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ بانوی معتاد به این مرکز ترک اعتیاد در شاهرود مراجعه میکنند.
وی خاطر نشان کرد: از مجموع ۲۲ هزار نفری که سال گذشته به مراکز درمانی ترک اعتیاد استان در بخشهای مختلف مراجعه کردند یک هزار و ۴۰۰ نفر زن بودند.
دبیر کمیته درمان و حمایتهای اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت: میزان شیوع و شروع اعتیاد در بین دختران استان و کشور رو به افزایش است و با برنامهریزی اصولی برای توقف آمارهای نگرانکننده از این دست باید اقدام کرد.
در سال ۹۷ بیش از هشت تن و ۶۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان سمنان کشف شد.
در سه ماه اول امسال نیز چهار تن و ۶۲۰ کیلوگرم موادمخدر کشف و ۷۷۱ نفر نیز شامل حامل، نگهدارنده و توزیعکننده در استان دستگیر شدهاند که از این مجموع ۲۳۴ نفر خردهفروش مواد مخدر بودند.
۷۳۳۹/۷۴۰۸