جواد رحمتی روز شنبه در جلسه هیأت امنای مجموعه تاریخی مقبرهالشعرای تبریز، با اشاره به اینکه این مجموعه، نماد فرهنگ و تاریخ تبریز است، افزود: همه دستگاهها باید برای پیشبرد پروژه ساماندهی این مجموعه و اتمام عملیات عمرانی در آن همکاری کنند.
وی با انتقاد از وضعیت فعلی بنای مقبرهالشعرا و در معرض آسیب قرارگرفتن آن به دلیل عدم رعایت اصول فنی در روند توسعه مجموعه، گفت: آسیبشناسی و حفظ بنا با رعایت اصول حفاظت از میراث فرهنگی در اولویت مسئولان امر قرار گیرد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه شهرداری تبریز متولی اصلی این پروژه است، افزود: با توجه به ضرورت بازنگری در طرح ساماندهی، شهرداری در ۱۰ روز آینده طرح جدید را ارائه کند.
وی تأکید کرد: جانمایی و تعریف دسترسیها و محورهای مورد نیاز با رویکرد ایجاد پیوند مناسب بین عناصر معماری و تاریخی و تسهیل دسترسی به این مجموعه در طرح جدید مورد توجه قرار گیرد.
مقبره الشعرا مجموعهای تاریخی، فرهنگی است که در محله سرخاب تبریز در کنار امام زاده سید حمزه از نوادگان امام موسی بن جعفر (ع) واقع شده است و آرامگاه بیش از ۴۰۰ تن از شعرا، علما و شهدای دوران مشروطیت است که از جمله مدفونان این مکان میتوان به سید محمد حسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، خاقانی شروانی، قائم مقام فراهانی و خاندانش و ثقه الاسلام تبریزی اشاره کرد.
پروژه باز آفرینی مجموعه تاریخی مقبره الشعرا تبریز که از سال ۱۳۸۳ شروع شده و قرار بود همزمان با رویداد تبریز ۲۰۱۸ و انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی افتتاح شود، همچنان در حال اجراست.
۳۰۷۱
نظر شما