حسین جعفری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با تأمین سیمان مورد نیاز که به صورت روزانه به مناطق شهری و روستایی حمیدیه ارسال میشود روند بازسازی واحدهای مسکونی آسیب دیده این منطقه شتاب گرفته است.
به گفته وی برای هر واحد مسکونی تعمیری یک تن و برای واحدهای احداثی هشت تن سیمان به صورت رایگان توزیع میشود.
جعفری با بیان اینکه تعمیر همه ۲ هزار واحد مسکونی تعمیری در مناطق سیل زده حمیدیه از خرداد گذشته شروع شده و ۷۰ درصد آنان به پایان رسیده پیش بینی کرد تا ۱۵ مرداد امسال همه واحدهای تعمیری آسیب دیده از سیل فروردین امسال به پایان برسد.
رئیس ستاد بازسازی مناطق سیل زده شهرستان حمیدیه با اشاره به اینکه از مجموع ۲۳۰ واحد تخریب شده این شهرستان، کار بازسازی ۱۱۰ واحد شروع شده افزود: بقیه واحدهای احداثی پس از انعقاد قرارداد با بانکها و پرداخت تسهیلات شروع میشود.
جعفری ادامه داد: تاکنون ۸۵ درصد پروندههایی که از بنیاد مسکن به بانکها ارسال شده منجر به انعقاد قرارداد شده و یک هزار و ۵۰۰ مورد کمک بدون عوض معیشتی، احداثی و تعمیری نیز بین ۲۰ تا ۵۰ میلیون ریال از سوی بنیاد مسکن به ساکنان سیل زده حمیدیه پرداخت شده است.
پنج استان کرمان، تهران، البرز، فارس و هرمزگان به عنوان ستاد معین بازسازی مناطق سیل زده خوزستان تعیین شدهاند که بنیاد مسکن استان کرمان مسئولیت بازسازی مناطق سیل زده حمیدیه را برعهده دارد.
طبق مصوبه هیأت دولت قرار است به هر خانوار خسارت دیده ناشی از سیلاب، ۲۰ تا ۵۰ میلیون ریال کمک بدون عوض معیشتی و ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی قرض الحسنه پرداخت شود. طبق همین مصوبه، برای بازسازی واحد مسکونی روستایی ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی و ۱۰۰ میلیون ریال کمک بدون عوض پرداخت میشود که این مبلغ در مناطق شهری ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات و ۱۲۰ میلیون ریال کمک بدون عوض است.
به گزارش ایرنا، سیلاب فروردین امسال و سیلهای آذر و بهمن ۱۳۹۷ خوزستان دست کم ۱۲۵ هزار میلیارد ریال به تأسیسات عمومی و زیربنایی، صنعتی، کشاورزی و مسکونی خسارت وارد کرد و بر زندگی ۴۰۰ هزار نفر در ۲۱ شهرستان این استان نیز تاثیر گذاشت.
۶۰۶۵ / ۶۰۳۷
نظر شما