به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی رازجویان روز یکشنبه در بازدید از مناطق سیلزده شهرستان سوادکوه شمالی در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: تا به این لحظه مبلغی که برای استان ابلاغ شده است در خصوص احداث واحدهای مسکونی، بازسازی و تعمیر واحدهایی بود که در سیلاب اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری تخریب شده است.
وی ادامه داد: البته اخیراً هیأت دولت برای زیرساختها مصوبهای داده و ما هم دنبال آن هستیم تا تخصیصی برای زیرساختها در نظر گرفته شود تا راههای رانشی و روستاهایی که در سیلاب اخیر دچار آسیب شدهاند سریعتر به حالت پایداری قبل از وقوع سیلاب برسانیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران، بیان کرد: هرچند هم اکنون در راههای روستایی تردد وسایل نقلیه به سختی و با زحمت برای روستاییان در حال انجام است ولی ما به دنبال آن هستیم تا پایداری قبل از وقوع سیلاب را برای روستاییان فراهم کنیم البته این امر نیازمند اعتبار و زمان است.
رازجویان گفت: هم اکنون همه نقاط رانشی در این استان شناسایی شده و به محض تخصیص اعتبار دستگاههای اجرایی پا به کار هستند تا با انتخاب پیمانکار مناسب سریعاً جادهها به حالت اولیه خود بازگردند.
در استان مازندران بیش از ۷۲۰ نقطه رانشی شناسایی شده است.
وی در خصوص واحدهای مسکونی خسارت دیده در سیلاب اخیر گفت: برابر وعده هیأت دولت تا به این لحظه در این استان ۶ واحد مسکونی احداثی به سیلزدگان تحویل داده شده است و بالغ بر چهار هزار و ۲۰۰ واحد تعمیری به سیلزدگان تحویل داده شد و بنا است تا ظرف ۲۰ روز آینده مابقی واحدهای تعمیری به سیلزدگان تحویل داده شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران افزود: در بحث واحدهای احداثی برابر قولی که رئیس جمهور داد خسارت دیدگان سیل تا قبل از سال جدید وارد خانههایشان میشوند.
رازجویان در خصوص پل منگل که اوایل سال جاری در سوادکوه شمالی تخریب شده بود، گفت: بنا شد تا اداره کل راهداری برای احداث این پل مشاور انتخاب کند و با توجه به تخصیص اعتبار امید است تا این پل در اسرع وقت به سرانجام برسد چرا که این پل راه ارتباطی روستاهای مختلفی است و از نقطه استراتژیکی بالایی برخوردار است.
وی تاکید کرد: در ابتدا پل منگل از پایداری خوبی برخوردار نبوده است به طور حتم با توجه به اینکه مشاور برای این پل انتخاب شده است پل جدید با پایداری مستحکمتری بر روی رودخانه تلار احداث خواهد شد.
/۱۸۹۹/۷۳۳۴
نظر شما