علیرضا محمودی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به برخورد جدی با واحدهای امتناع کننده از این امر، افزود: خودداری از نصب برچسب قیمت روی کالا سبب اصلی گرانفروشی در بازار است.
وی اضافه کرد: هر اتحادیه باید با توجه به نوع کالا برچسب مناسب تهیه کرده و نسبت به چسباندن آن برای دید راحت مشتری اقدام کند.
وی با بیان اینکه امسال ۲ هزار و ۵۱۲ مورد از واحدهای عمده فروشی آذربایجانغربی بازرسی شده است، اظهار کرد: از این تعداد برای ۵۵ واحد پرونده تخلف به ارزش چهار میلیارد و ۶۱۵ میلیون ریال ثبت شده است.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی بیان کرد: همچنین تاکنون ۲۶ هزار و ۶۶ مورد از واحدهای خرده فروشی استان بازدید و برای یکهزار و ۳۲۹ واحد پرونده تخلف به ارزش ۹ میلیارد رو ۶۱۸ میلیون ریال تشکیل شده است.
محمودی تاکید کرد: بیشتر تخلفات مربوط به گرانفروشی و درج نکردن قیمت بوده و برخورد با متخلفان از اولویتهای کاری معاونت بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت است.
وی با اشاره به بازدیدهای انجام شده از انبارها و سردخانههای آذربایجانغربی گفت: تاکنون یکهزار و ۳۷۰ مورد بازرسی از این واحدها صورت گرفته و برای ۲۲ واحد پرونده تخلف به ارزش ۳۴ میلیارد ریال تشکیل شده است.
وی اظهار داشت: پنج هزار و ۹۶۷ مورد بازدید از واحدهای خدماتی این استان انجام و برای ۴۹۴ واحد متخلف چهار میلیارد و ۹۷۴ میلیون ریال ثبت شده است.
محمودی بیان کرد: همچنین ۱۳ مورد بازرسی از شرکتهای وارد کننده انجام شده است و در این خصوص نیز سه پرونده تخلف به ارزش ریالی ۱۴۱ میلیارد و ۸۲۱ میلیون ریال ثبت شده است.
وی ادانه داد: سامانه شبانه روزی ۱۲۴ سازمان آماده دریافت هرگونه شکایات و گزارشهای مردمی به صورت شبانه روزی است.
۱۰۳ هزار و ۳۹۱ واحد دارای پروانه در این استان فعالیت میکند؛ ۲۰ هزار و ۵۶۷ مورد از اصناف فعال در بخش تولیدی، ۴۹ هزار و ۹۷۱ واحد در بخش توزیعی، ۱۳ هزار و ۶۴۹ واحد در بخش خدماتی و ۱۹ هزار و ۱۹۷ واحد نیز در بخش خدماتی فنی فعالیت میکنند.
چهار درصد از واحدهای صنفی کشور در این استان قرار دارد.
این تعداد واحد پروانهدار در قالب ۱۷ اتاق اصناف و ۲۳۵ اتحادیه صنفی فعالیت میکند که از ابتدای امسال ۱۹ انتخابات در اتحادیههای صنفی آذربایجانغربی برگزار شده است.
۹۹۱۸/۲۰۹۳
نظر شما