سید محمد موسوی، روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید افزون بر ۹۰ درصد این شهرستان از نعمت گاز بهرهمند شدند گفت: یکی از مناطقی که به دلیل بُعد مسافت و هزینهبر بودن، در ایجاد خط انتقال به آنجا دچار مشکلاتی شدیم منطقه دارالمیزان بخش اسیر این شهرستان است که شرکت گاز استان نیز در حال بررسی مسیرهای دیگر جهت گازرسانی به این منطقه است.
وی ادامه داد: درخواستها برای رفع موانع پیشرو و تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه به شکل مکتوب تقدیم معاون اول رئیسجمهوری شد.
او اظهارداشت: با توجه به وجود پالایشگاه به بهرهبرداری رسیده پارسیان و ۲ طرح اتان ریکاوری و تولید بنزین در دست احداث در شهرستان مهر، ساماندهی حوزه حمل و نقل در چشمانداز توسعه شهرستان ضروری به نظر میرسد و بر همین اساس ایجاد مرکز لجستیک به منظور تجمیع فعالیتهای مرتبط با لجستیک و حملونقل کالا در بُعد داخلی یا بینالمللی و در جهت بهینهسازی فرآیندها و کاهش هزینهها از دیگر درخواستهایی بود که در سفر دکتر جهانگیری مطرح شد.
فرماندار مهر، یکی از درخواستهای دیگر شهرستان را احداث پست ۱۳۲ کیلوولت فوق توزیع در این شهرستان برشمرد و گفت: شهرستان مهر در مسیر رشد و توسعه صنعتی قرار دارد و به همین دلیل نیز در رده شهرستانهای مهاجرپذیر قرار گرفته است و از آنجا که زیرساختهای شبکه توزیع برق متناسب با این روند روبه رشد پیشرفت نداشته لذا نیاز به ایجاد پست ۱۳۲ کیلوولتی و توسعه شبکه احساس میشود تا تا در فصول گرم سال مردم شهرستان شاهد افت ولتاژ و قطعی برق نباشند.
موسوی، ضمن تاکید بر لزوم اجرای طرح ساماندهی رودخانه مهران اظهارداشت: از آنجا که گالیها و خندقهای فرسایشی حوزه این رودخانه طی ۱۶ سال حدود ۲۸۰ متر رشد داشته، به منظور جلوگیری از افزایش تخریب خاک و اراضی، طرح ساماندهی رودخانه مهران در ۲ فاز بیولوژیک و سازهای آغاز شده که برای اجرای آن بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است که امیدواریم یکی از برکات سفر معاون اول رئیس جمهوری تأمین این اعتبار باشد.
او افزود: در قوانین مناطق مرزی، نقاط که در شعاع ۳۰ کیلومتری سواحل قرار گرفتهاند جزو مناطق مرزی محسوب میشوند که این قانون در شهرستان مُهر اجرا نمیشود که امیدواریم این مهم نیز با دستور دکتر جهانگیری محقق شود.
وی، پالایشگاه گاز پارسیان را بزرگترین تولید کننده گاز شیرین کشور در شهرستان مُهر دانست و گفت: این پالایشگاه گاز مصرفی پنج استان کشور را به طور کامل تأمین میکند اما محصولات صادراتی آن در پایانههای خروجی و به نام استان بوشهر ثبت میشود در صورتی که باید در آمار شهرستان مُهر و استان فارس به ثبت برسد.
فرماندار مُهر، خواستار بهکارگیری پیمانکار و نیروی بومی در صنایع شهرستان شد و ادامه داد: بحث بهکارگیری و اشتغال نیروی بومی که در این منطقه با شرایط نامساعد آب و هوایی زندگی میکنند باید مد نظر صنایع باشد و ماده ۴۷ قانون برنامه ششم توسعه نیز بر این امر تاکید دارد.
موسوی افزود: به رغم تاکید قانون اما برخی صنایع در این خصوص مقاومت کرده و با مسئولان شهرستان هماهنگی لازم را ندارند که این مساله زمینهساز نارضایتی مردم نیز شده است.
وی اظهار داشت: علاوه موارد مطرح شده، احداث بیمارستان جایگزین، احداث درمانگاه تأمین اجتماعی، برقرسانی به روستاهای فاقد برق، پیگیری انتقال آب از دریا جهت تأمین نیاز صنایع و آشامیدن، تأمین تخصیص آب جهت شهرک گلخانهای شهرستان، ۲ بانده شدن محور مهر - فیروزآباد، مطالعات محور مهر - علامرودشت، راهاندازی گمرک، احداث تأسیسات جمعآوری فاضلاب شهری، احداث راهآهن و احداث موزه مردمشناسی از دیگر درخواستهای شهرستان بود که به شکل مکتوب تقدیم دکتر جهانگیری معاوناول رئیسجمهوری شد.
شهرستان مهر در فاصله ۳۲۵ کیلومتری جنوب شیراز راستان فارس قرار دارد و اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری روز سه شنبه ۱۸ تیرماه به این شهرستان سفر کرد.
۶۱۲۲/۶۱۱۳