مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۳۲۶ شرکت تعاونی امسال در چهاردهمین جشنواره ملی تعاونیهای برتر ثبت نام کردند درحالیکه شمار متقاضیان پارسال ۲۴۹ شرکت تعاونی بوده است.
«محمد تقی آبایی هزاوه» افزود: ۷۰ درصد این شرکتهای تعاونی نسبت به تکمیل شاخصهای عمومی و اختصاصی خود اقدام کردند که این مهم در استان نسبت به میانگین کشوری بالاتر است.
وی ادامه داد: گرایش کشاورزی با ثبت نام ۸۲ شرکت تعاونی در چهاردهمین جشنواره ملی بالاترین آمار ثبت نامها را در استان مرکزی به خود اختصاص داده و گرایش صنعتی با ۶۶ شرکت و خدمات با ۵۷ شرکت تعاونی به ترتیب رتبه دوم و سوم را دارند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: ثبت نام گرایش شرکتهای تعاونی معدنی، فرش دستباف، حمل و نقل، مصرف، اعتبار، مسکن، بانوان، دانش بنیان، اتاق تعاون، بهیاری، فراگیر ملی و اتحادیه در رتبههای بعدی قرار دارند.
آبایی افزود: شرکتهای تعاونی ثبت نام شده در چهاردهمین جشنواره ملی تعاونیهای برتر توسط کمیته داوری این جشنواره داوری شده و شهریور ماه امسال همزمان با هفته تعاون از آنها تجلیل میشود.
وی ادامه داد: توسعه و ترویج فرهنگ والای تعاون در جامعه از مهمترین اهداف برگزاری چهاردهمین جشنواره ملی تعاونیهای برتر است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطرنشان کرد: شناسایی و معرفی الگوهای برتر بخش تعاونی به منظور ایجاد زمینههای گسترش و بهبود روحیه تعاونی و نمونه پروری در بخشهای مختلف اقتصادی از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.
آبایی گفت: جشنواره تعاونی برتر هر سال در هفته تعاون از ۱۳ تا ۱۹ شهریور ماه برگزار میشود و تعاونیها، اتحادیهها، اتاقهای تعاون و بانکهای توسعه تعاون میتوانند در ۲۳ گرایش از جمله کشاورزی، صنعتی، تأمین نیاز مصرف کنندگان، تأمین نیاز تولید کنندگان، تأمین نیاز صنوف خدماتی، تأمین نیاز صنوف توزیعی، فرش دستباف، صنایع دستی، دهیاریها، اتحادیههای تعاونی و خدماتی با مراجعه به سامانه تعاونی برتر در این جشنواره ثبت نام کنند.
۲ هزار و ۲۰۰ شرکت تعاونی در استان مرکزی فعال است.
استان مرکزی به عنوان چهارمین قطب صنعت کشور بیش از ۲ هزار و ۹۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ دارد.
استان مرکزی با دارا بودن ۱۲ شهرستان دارای بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت است.
۱۹۵۵/۶۰۱۳/