۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۱۸:۱۱
کد خبرنگار: 2300
کد خبر: 83398707
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

گذر صنایع‌دستی، کسب‌ و کار خیابان ویلا را رونق می‌دهد

تهران_ ایرنا_ خیابان استاد نجات‌اللهی یا ویلای پایتخت از امروز (سه‌شنبه) در حالی در قالب اجرای طرح گذر صنایع‌دستی یک طرفه شده که مسئولان شهری می‌گویند از جمله اهداف این برنامه رونق کسب و کار فعالان این رشته بوده است.

به گزارش ایرنا از امروز مسیر تردد خودورها در خیابان ویلا تنها از سمت جنوب به شمال امکان پذیر است و گفته شده این تغییرات ترافیکی به مدت ۲ هفته به شکل آزمایشی با هماهنگی راهور (پلیس راهنمایی و رانندگی) انجام شده و در صورت تایید شرایط، استمرار خواهد یافت.

بنا بر اعلام شهرداری تهران، قرار است پیاده راه این خیابان توسعه یابد و به عنوان گذر صنایع دستی، کارکرد دیگری پیدا کند.

شهردار منطقه ۶ تهران در همین زمینه در نشستی با ذینفعان طرح گذر صنایع دستی در این خیابان با اهالی محله با بیان اینکه این طرح رونق کسب و کار را به همراه دارد، گفت: مسیر ماشین رو این خیابان بسته نمی شود، بلکه تغییرات ترافیکی صورت خواهد گرفت.

به گزارش این شهرداری، محمدرضا دهداری‌پور افزود: ۱۰ ماه پیش بحث مطالعاتی گذر صنایع دستی مطرح و طرح مذکور با تصمیم کمیسیون اجتماعی و فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران در همکاری با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری عملیاتی شده است.

چندی پیش مراسم افتتاح گذر فرهنگی و نصب تابلو مخصوص آن در این خیابان با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی کشور، شهردار تهران و شماری از دیگر متولیان برگزار شد.

دهداری‌پور شهردار منطقه ۶ تهران با بیان اینکه بحث‌های ترافیکی این طرح توسط شرکت‌های ترافیکی انجام می‌شود عنوان کرد: در جلساتی که با پلیس راهور انجام شده، به طور آزمایشی حدود دو هفته مسیرهای ترافیکی تغییر می کند و شرایط بررسی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه تا موافقت پلیس راهور در مسائل ترافیکی کسب نشود تغییراتی اعمال نمی‌شود خاطرنشان کرد: مسیر ماشین‌رو این خیابان بسته نمی‌شود، بلکه تغییرات ترافیکی در آن رخ می‌دهد و پیاده روها تعریض می‌شود تا هم رونقی برای کسبه باشد و هم عابران راحت‌تر تردد کنند.

دهداری‌پور ادامه داد: در مطالعات ترافیکی پارکینگ‌های مکانیزه و مکان پارک برای تخلیه بار مغازه‌ها در نظر گرفته شده است.

امیر حسین پورجوهری مشاور مطالعاتی پروژه نیز با تاکید بر اینکه این تغییرات با هدف بهبود کسب و کار صنایع دستی انجام می‌شود افزود: حمایت از تولید، شکننده بودن بازار صنایع دستی، پاتوق شدن صنایع دستی اقتصاد مقاومتی و… ما را مکلف کرد این طرح را بررسی کنیم.
وی با اشاره به اینکه خیابان شهید استاد نجات الهی نماد تجدد و معاصر شدن شهر تهران است، اضافه کرد: در این خیابان ۴۷ کافه و رستوران، گالری، بناهای تاریخی، اولین آژانس مسافری و گردشگری، سفارتخانه و … وجود دارد که باید از این ظرفیت‌ها استفاده شود.
پورجوهری ادامه داد: هم‌نشینی ادیان و کوچه‌های تاریخی در این خیابان وجود دارد، اما فعالیت‌های اداری یک سری ناهنجاری‌ها را در آن به وجود آورده است؛ این خیابان کوهی از طلا و سرمایه است که باید در آن محیطی برای نفس کشیدن و حضور مردم ایجاد شود.

خیابان نجات اللهی از خیابان سمیه به سمت کریمخان امتداد دارد و از مراکز عمده عرضه صنایع دستی در پایتخت به شمار می رود.

تهرام /۹۳۵۳/‏‬ ۱۰۰۸

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha