حمید یزدانی روز سهشنبه در چهاردهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در بخش خلجستان قم ادامه داد: با توسعه بوم گردی امکان و بستر لازم برای برپایی جشنوارههای ویژه روستائیان نیز فراهم میشود.
وی ابراز کرد: در مجتمع دشت بهشت خلجستان، بخشهای ویژهای برای معرفی و فروش صنایعدستی پیشبینیشده است.
وی تصریح کرد: برای کاهش هزینهها و جلوگیری از مصارف اضافه باید مسائل مربوط به انتقال برق و گاز بهصورت همزمان عملیاتی شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم نیز خاطرنشان کرد: برای توزیع روکش آسفالت به روستای نایه و مجتمع گردشگری و تفریحی دشت بهشت تفاهمنامهای ۵ میلیارد تومانی با سازمان حملونقل جادهای و راهداری کشور منعقدشده که به دلیل مشکلات اقتصادی عملاً راکد مانده است.
محسن بهشتی ادامه داد: برای احداث مسیر دسترسی و توزیع آسفالت به مجتمع توریستی تفریحی و دشت بهشت ۱۰ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز است.
وی خاطرنشان کرد: در کنار مسیر غیر ایمن دسترسی به مجتمع دشت بهشت، ازنظر روشنایی نیز وضعیت این محور مطلوب نیست.
بهشتی تصریح کرد: با پیگیریهای استان قرار بود خط انتقال گاز به طول ۹ کیلومتر و تا درب ورودی مجتمع دشت بهشت احداث شود که به دلیل مشکلات اقتصادی شرکت ملی گاز کشور با آن مخالفت کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری قم تصریح کرد: مشکلات ارتباطی و عدم آنتن دهی اینترنت از دیگر مشکلات اصلی و مهم مجتمع دشت بهشت است.
مدیرعامل شرکت گاز قم نیز بیان کرد: ازآنجاییکه مجتمع دشت بهشت تحت تکلف بخش خصوصی بوده طبق مقررات شرکت گاز هزینه انتقال خط لوله گاز برعهده سرمایهگذار است.
علیرضا نصیری ادامه داد: برای انتقال و اتصال خطوط گاز به مجتمع دشت بهشت، ۵ میلیارد تومان اعتبار موردنیاز بوده که از توان شرکت گاز استان بهتنهایی خارج است.
توسعه گردشگری در بخش خلجستان سیر صعودی دارد
بخشدار بخش خلجستان نیز در این جلسه، تصریح کرد: یک هزار و صد کیلومتر وسعت این بخش بوده و این منطقه دارای آب و هوایی کوهستانی و ۵۲ روستا میباشد.
احمد فرج الهی ادامه داد: مجتمع توریستی تفریحی دشت بهشت با ۵۰ میلیارد تومان اعتبار و ۱۱۸ هکتار از سال ۹۶ در حال احداث بوده که توسعه بوم گردی از اولویتهای مهم در این مجتمع است.
وی تصریح کرد: موضوع گردشگری در بخش خلجستان سیر صعودی به خود گرفته است، همچنین توسعه روزافزون کشت گلخانهای و زنبورداری از مزیتهای این بخش است.
وی بیان کرد: موضوع احداث راه دسترسی مجتمع دشت بهشت، پرداخت خسارت به قنات مشترک دهکده صبا سلامت، تعریض جاده سهراه باغی به دستجرد و تسهیل گری در اراضی منابع ملی به طرحهای اقتصادی از مهمترین موانع رونق اشتغال در بخش خلجستان است.
بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع و جمعیتی بالغبر ۱۰ هزار تن در شرایط عادی و ۵۰ هزار تن در فصول خاص، به مرکزیت شهر دستجرد یکی از بخشهای پنجگانه قم است که با مرکز استان حدود ۷۵ کیلومترمربعa فاصله دارد.
بخش خلجستان دارای ۲ دهستان دستجرد و قاهان و ۵۲ روستاست، همچنین در این بخش، ۳۳ روستا دارای شورای اسلامی و ۲۷ روستا دارای دهیاری فعال میباشد.
این بخش دارای آبوهوای معتدل کوهستانی است و به لحاظ داشتن محیط زیستی سرشار از لطافت و زیبایی و گردشگاههای طبیعی و بکر، منطقهای ممتاز برای گردشگری بهحساب میآید.
۷۴۰۳ / ۱۱۷۵
نظر شما