به گزارش ایرنا ساسان کریمی شناگر تیم ملی کارگری کشورمان در رقابت های جهانی کارگری ۲۰۱۹ (۹ تا ۱۷ تیرماه)، به تنهایی ۱۴ مدال رنگارنگ کسب کرد و نام خود را به عنوان پرافتخارترین ورزشکار ایرانی در یک رویداد جهانی ثبت کرد.
کریمی در مسابقات جهانی کارگری موفق به کسب چهار نشان طلا، هشت نقره و ۲ برنز شد این در حالی است که در ورزش جهان، کمتر ورزشکاری توانسته است در یک رویداد جهانی ۱۴ مدال کسب کند.
ساسان کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: مسابقات جهانی ۲۰۱۹، با حضور ۴۲ کشور و چهار هزار ورزشکار از سراسر جهان برگزار شد و در رشته شنا از هر کشور حدود ۲۰ تا ۳۰ شناگر حضور داشتند.
وی با بیان اینکه تیم شنای ایران بیشترین مدال را کسب کرد گفت: تیم ایران تنها با هفت شناگر و یک مربی در این رقابت ها حاضر شد که موفق به کسب ۵۳ مدال (۴۰ درصد مدال های کاروان ایران) شد.
روزانه ۱۸ کیلومتر می دوم و ۱۲ کیلومتر هم شنا می کنم
این شناگر ملی پوش گفت: پیش از مسابقات تمرینات مستمر و زیادی داشتم به گونه ای که روزانه ۱۸ کیلومتر می دویدم و ۱۲ کیلومتر هم شنا می کردم. یک ماه به صورت انفرادی در استخر آزادی اهواز تمرین می کردم که جا دارد از افشین جمال پور که این استخر را در اختیارم قرار داد تشکر کنم.
کریمی که در رشته نجات غریق فعالیت می کند و تنها درآمدش از این طریق است گفت: از الان فعالیت خود را برای مسابقات جهانی ۲۰۲۰ یونان آغاز کرده ام و بنا دارم که با قدرت بیشتری ظاهر شوم تا باز هم کسب این تعداد مدال را تکرار کنم. در این دوره از رقابت ها شناهای بسیار سنگینی انجام دادم و این امر موجب شد که در بعضی ماده ها رنگ مدالم تغییر کند.
یک هفته از مسابقات جهانی برگشته ام اما کسی از من سراغی نمی گیرد
وی که پرمدال آورترین ورزشکار ایرانی حاضر در رقابت های جهانی اسپانیا بود بیان کرد: یک هفته است که از مسابقات جهانی برگشته ام اما مسئولان ورزش و به ویژه شنای خوزستان از من سراغی نمی گیرند.
شناگر تیم ملی شنای کارگری ایران گفت: اگر یک فوتبالیست بودم حتی پیگیر بند کفشم هم می شدند اما با یک شناگر که ۱۴ مدال جهان را کسب کرده به شکل دیگری برخورد می کنند.
رشته شنا در خوزستان تعطیل است
کریمی در خصوص وضعیت شنای خوزستان گفت: ما در خوزستان چیزی به نام شنا نداریم و در عمل این رشته تعطیل است و شناگران خوزستان در مسابقات قهرمانی کشور جایگاهی ندارند. زمانی نصف بازیکنان تیم های ملی شنا، واترپلو و شیرجه ایران، خوزستانی بودند ولی الان چنین خبری نیست و یک بازیکن خوزستانی هم در تیم های ملی نداریم.
وی ادامه داد: جالب تر اینکه شناگران استان های دیگر باور نمی کنند که ما شناگری در تیم ملی نداریم؛ امروز استان هایی از ما جلو افتادند که زمانی اسمی در شنا نداشتند. ما بارها این موضوعات را به مسئولان ورزش استان بیان کردیم اما فایده ای نداشت و کسی پاسخگوی ما نبود.
اگر شنای استان را به اهلش بسپارند در مدت چند سال به دوران اوج بر می گردد
شناگر خوزستانی تیم ملی کارگری ایران گفت: متاسفانه ورزش خوزستان سیاسی شده و در مواردی دیده می شود که افراد وابسته به مسئولان استان، کرسی ریاست هیات ها را بر عهده دارند. اگر شنای استان را به اهلش بسپارند در مدت سه یا چهار سال به دوران اوج خود برمی گردیم.
وی افزود: وضعیت نجات غریق خوزستان هم به همین شکل است و افرادی در این هیات فعالیت می کنند که تنها به دنبال درآمدزایی هستند و ما شناگران فراموش شده ایم لذا نیاز است که اداره کل ورزش و جوانان خوزستان در این موضوع وارد شود و مشکلات هیات شنا و نجات غریق این استان را برای همیشه برطرف کند.
به گزارش ایرنا کاروان ورزش کارگری ایران که با نام "طلایه داران رونق تولید" در رقابت های جهانی اسپانیا حضور داشت توانست در مجموع ۱۳۸ مدال (۶۱ طلا، ۴۸ نقره و ۲۹ برنز) کسب کند. این در حالی است که در دوره قبلی این بازیها کاروان ایران تنها موفق به کسب ۲۵ مدال طلا شده بود و در این دوره بهترین نتیجه تاریخ ورزش کارگران ایران رقم خورد. با توجه به تعداد کمتر اعضای کاروان اعزامی نسبت به دورههای گذشته تعداد مدال های کاروان ایران نسبت به ۲ رویداد گذشته در ایتالیا و لتونی سیر صعودی داشت.
۹۸۷۹/۶۰۶۴
نظر شما