«برونو لومر» در گفت و گو با روزنامه ایتالیایی "کوریر دلا سرا" افزود: وزرای دارایی گروه ۷ این هفته در فرانسه با هم دیدار می کنند و یکی از اولویت های آنان خطرات ناشی از ارزهای جدیدی مانند لیبرا است.
لیبرا ارز دیجیتالی است که فیسبوک آن را رونمایی کرده است.
فرانسه اعلام کرده که تمرکز نشست گروه ۷ تمرکز بر خطرات ناشی از تعیین این ارز به عنوان یک واحد پولی رایج خواهد بود.
در این گفت و گو که روز چهارشنبه منتشر شده، لومر گفته گروه ۷ در این مورد لازم است بسیار محتاطانه عمل کند و آن را به عنوان یک اولویت در کنار مالیات، مالیات سبز و برابری درآمد و شفافیت قرار دهد.
در این ارتباط لومر همچنین در گفت و گو با روزنامه «لو فیگارو» فرانسه گفته اولویت فرانسه در گروه هفت سرمایه داری عادلانه و کاهش نابرابری است.
به گفته لومر، تحقق سرمایه داری بیشتر فقط یک هدف ضروری است. ما باید تمام اقدامات لازم را انجام دهیم تا آن را عادلانه تر و پایدار تر کنیم.
لومر معتقد است نابرابری ها از لحاظ اخلاقی غیرقابل قبول و از نظر اقتصادی ناکارآمد هستند.
وزیر دارایی فرانسه افزود: گروه های ۷ و گروه ۲۰ مشروعیت خود را حفظ نخواهند کرد مگر اینکه گفت وگوهای آنها این تصمیمات را فراهم کند. به همین دلیل است که رییس جمهوری (فرانسه) کاهش نابرابری ها را به عنوان موضوع اصلی نشست بیاریتز مطرح کرده است.
چهل و پنجمین نشست سران گروه هفت، ۲۵ تا ۲۷ اوت سال ۲۰۱۹ (۳ تا ۵ شهریور) در شهر 'بیاریتز' فرانسه برگزار می شود.
کشورهای آلمان، آمریکا، فرانسه، انگلستان، ژاپن، ایتالیا و کانادا را که حدود ۵۰ درصد اقتصاد دنیا را در دست دارند گروه ۷ یا جی ۷ یا هفت کشور صنعتی جهان می نامند.
چهل و چهارمین نشست سران گروه «جی ۷» به میزبانی کانادا در هشتم اوت سال ۲۰۱۸ برگزار شد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پس از پایان نشست کشورهای صنعتی گروه ۷ در کانادا رسما' امضای خود را از زیر بیانیه پایانی این اجلاس پس گرفت. این اقدام ترامپ واکنش سران کشوهای عضو را به همراه داشت.
وزیر دارایی فرانسه، اولویت گروه هفت در نشست پیش رو را مالیات، مالیات سبز، مقررات دیجیتال و کاهش نابرابری ها اعلام کرده است.
لومر می گوید: "ما نیاز به تعیین حداقل مالیات بر شرکت های بزرگ جهانی هستیم."
این نشست در "شانتلی" فرانسه برگزار می شود.
شرکت فیسبوک به تازگی اعلام کرد قرار است ارز رمزی مختص به خود را که با برنامههای این شرکت از جمله اینستاگرام و واتساپ یکپارچه است، با نام لیبرا عرضه کند.
لیبرا حاصل یک انجمن غیرانتفاعی متشکل از ۲۸ سازمان مختلف در سراسر جهان است که با همین نام فعالیت میکنند. برخی از این سازمانها شامل Mastercard، PayPal و Visa و همچنین Spotify، eBay و Uber هستند. بنابراین فیسبوک به تنهایی در خصوص نحوه عملکرد لیبرا تصمیم نمیگیرد و در کنار تمام ۲۸ عضو این انجمن اقدام میکند.
فیسبوک همزمان با لیبرا، خدمت جدیدی موسوم به کالیبرا نیز ارائه میکند که قرار است به عنوان کیف پول الکترونیکی عمل کرده و نگهداری، انتقال و دریافت این ارز رمزی را با هزینه بسیار اندک یا بدون هزینه انجام دهد. مارک زاکربرگ، مدیرعامل فیسبوک امیدوار است با گذشت زمان کارکرد کالیبرا به گونهای توسعه یابد که امکان پرداخت صورتحسابها یا خرید قهوه را برای کاربران فراهم کند.
برخی از قانونگذاران جهان در خصوص ورود و فعالیت فیسبوک در فضای مالی به ویژه با توجه به مشکلاتی که در رابطه با حریم خصوصی کاربران این شرکت به وجود آمده است، نگرانیهایی را ابراز کرده و بر لزوم مقرراتگذاری و نظارت بر عملکرد چنین شرکتهایی تاکید کردهاند.
به گفته زاکربرگ قرار است لیبرا در سال ۲۰۲۰ میلادی رسماً عرضه شود.
توسعه راهبرد صنعتی برای اتحاد رنو و نیسان
یکی دیگر از مسایل و موضوعات مهم کشورهای صنعتی جهان، تبیین راهبردهایی برای رسیدن به یک وحدت رویه درباره همکار ی دو غول خودروسازی جهان یعنی شرکت های رنو و نیسان است.
لومر همچنین به روزنامه ایتالیایی کوریر دلا سرا گفته امروز اولویت ما توسعه یک استراتژی صنعتی برای اتحاد رنو نیسان است.
او گفته پس از آن، ما باید در مورد چگونگی تحکیم این اتحاد نگاه کنیم و تنها بر این مبنا است که ما قادر خواهیم بود تحولات آینده را بررسی کنیم.
وزیر دارایی فرانسه این مساله را که دولت فرانسه موجب فروپاشی مذاکرات ادغام غول های خودروسازی ایتالیایی و فرانسوی در ماه گذشته شده را رد کرد.
وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه ۱۹ خرداد / ۹ژوئن اعلام کرد: پاریس آماده است تا میزان سهام دولتی خود را در شرکت خودروسازی رنو به منظور افزایش همکاری با شرکت ژاپنی نیسان، کاهش دهد.
برونو لومر در گفت و گو با خبرگزاری فرانسه در حاشیه نشست دو روزه اقتصادی و تجاری گروه بیست در شهر تسوکوبا ژاپن اعلام کرد: پاریس آمادگی دارد با هدف تقویت اتئلاف میان این دو شرکت خودروسازی، میزان سهم خود را در رنو کاهش دهد.
او افزود: «ما میتوانیم سهام دولتی در رنو را کاهش دهیم. این یک مشکل نیست، در حالی که در پایان این روند، ما شاهد یک بخش خودروی سازی قویتر و اتحاد بیشتر میان نیسان و رنو خواهیم بود.»
لومر قبلاً گفته بود که دولت فرانسه آمادگی دارد مادامی که منافع اش حفظ شود هر قراردادی که رنو با فیات کرایسلر امضا کرده را به رسمیت شناسد و به اتحاد میان رنو و نیسان نیز احترام بگذارد.
ماه گذشته شرکت خودروسازی فیات کرایسلر از پیشنهاد رسمی خود برای ادغام با شرکت خودروسازی فرانسوی رنو صرف نظر کرد و گفت: «شرایط سیاسی کنونی فرانسه طوری نیست که چنین ادغامی موفقیت آمیز باشد.»
به گفته رسانههای خارجی، دولت فرانسه، که صاحب ۱۵ درصد از سهام رنو و بزرگترین سهامدار این کمپانی است، پیشتر اعلام کرده بود در صورتی از این پیوند حمایت خواهد کرد که شغل کارکنان فرانسوی و کارخانههای خودروسازی فرانسه محفوظ بماند.
نظر شما