مهدی مخبر روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون مدیریت ایمنی و حمل و نقل قم در سالن جلسه های معاونت عمرانی استانداری قم اظهار داشت: روند وقوع تلفات ناشی از حوادث رانندگی در استان قم سینوسی و متغییر است و از سال ۹۲ تا ۹۵ این آمار ۱۲ درصد کاهش پیدا می کند و سپس ۱۱ درصد افزایش می یابد.
وی بیان داشت: آمار تصادفات در سال های ۹۶ و ۹۷ روند کاهشی دارد و به ترتیب به ۲۸ درصد و ۲۵ درصد می رسد.
وی ادامه داد: با بررسی آمار وقوع تصادفات طی ۶ سال گذشته در قم مشخص می شود، هیچ گونه ثباتی در آمار تلفات وجود ندارد، و به نظر می آید فضای ایمنی حمل و نقل عمومی قم با مشکل هایی مواجه ست.
معاون راهداری کشور با بیان اینکه قم رتبه نخست کشور در تصادفات را دارد، گفت: شدت تصادفات در این استان بالا است و این مساله مباحثی مختلفی از قبیل کیفیت امداد و نجات و سرعت غیر مجاز خودروها را به میان می آورد که باید بررسی و آسیب شناسی شود.
وی با بیان اینکه مسائل و موضوع های مورد بحث در جلسه مدیریت ایمنی و حمل و نقل قم اغلب در خصوص راه، حقوقی و کنترل و نظارت است و بیشتر بحث های راهداری پلیسی را در بر می گیرد، اظهار کرد: موضوع های ایمنی حوزه حمل و نقل صرفاً ساختاری نیست، و در این جلسه ها هیچ اثری از مسائل فرهنگی، آموزشی و مسائل مربوط به فوریت های پزشکی و متولیان آموزش مانند صدا و سیما و آموزش و پرورش و ارگان هایی که در موضوع های انسانی دخالت دارند مشاهده نمی شود.
وی گفت: با توجه به نوسانی بودن آمار تصادفات قم در سال های مختلف، باید یک سری آسیب شناسی و بررسی دقیق در آمار و اطلاعات استان صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: دبیرخانه شورای حمل و نقل و کنترل ترافیک قم باید با به خدمت گرفتن یک مشاور بررسی دقیق و موشکافانه ای را انجام دهد تا مشکل اصلی احصا شود چون بعید است با اصلاح یک راه دسترسی و یا تقاطع غیر همسطح بتوان مشکل را حل کرد.
مخبر گفت: تا زمانی که صدا و سیما، آموزش و پرورش، اورژانس و مخابرات پای کار نباشند، قطعاً نمیتوانیم تاثیر مثبتی بر حمل و نقل استان داشته باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه باید حداقل سه عامل موثر در افزایش آمار تلفات رانندگی استان شناسایی، و در دستور کار دستگاه قرار بگیرد و نقش دستگاه ها نیز در این زمینه مشخص شود، گفت: سازمان راهداری کشور اعتبار لازم برای گرفتن مشاور برای این طرح را تامین می کند، تا موضوع ایمنی حمل و نقل قم فارغ از هر گونه گسست کاری و پراکندگی مسیر مشخصی را طی کند.
۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/
قم - ایرنا - معاون دفتر ایمنی و ترافیک سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: وضعیت ایمنی حمل و نقل در قم اصلا خوب نیست، و همه دستگاه های اجرایی باید برای رفع این مساله با یکدیگر مشارکت و تعامل داشته باشند.
نظر شما