معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران روز چهارشنبه در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی و صنعتی نمونه استان قزوین اظهار داشت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی باید به مرور زمان به بخش خصوصی واگذار شود تا واحدهای تولیدی با آگاهی از ظرفیت ها و توانمندی های خود برای رفع نیازهای صنایع کشور اقدام کنند.
محسن صالحی نیا اضافه کرد: در این نمایشگاه برای اولین بار به جای عرضه کالا، نیازهای صنایع به قطعات و تجهیزات اعلام می شود و واحدهای تولیدی دیگر توانمندی خود را برای ساخت آنها به کار خواهند گرفت.
معاون وزیر افزود: یکی از سیاست های محوری وزارت صنعت، معدن و تجارت این است که اگر واحدهای تولیدی بتوانند ظرفیت های خود را شناسایی کرده و به اشتراک بگذارند بسیاری از مشکلات آنها حل می شود و نهضت ساخت داخل در واقع طرحی در این راستا است.
این مسئول اضافه کرد: توصیه می کنیم که چنین نمایشگاهی با هماهنگی دستگاه ها و ارکان های موثر در استان ها نیز برگزار شود تا واحدهای کوچک بتوانند نیازهای صنایع بزرگ را در زنجیره تولید برآورده کنند.
رسالت صنایع بزرگ، حمایت از صنایع کوچک است
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: هیچ صنعت کوچک و متوسطی بدون قرار گرفتن در زنجیره تامین صنایع بزرگ امکان رشد نخواهد یافت و صنایع بزرگ رسالت دارند که صنایع کوچک را حمایت کنند.
وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، گفت: صنعت و تولید همواره در مقاطعی با فراز و فرود رو به رو بوده که امری اجتناب ناپذیر است ولی در مجموع اگر محیطی آرام، نقدینگی و مواد و ملزومات لازم برای واحدهای تولیدی فراهم شود اغلب آنها برای تولید، فروش و حضور در زنجیره تامین مشکل جدی نخواهند داشت.
صالحی نیا گفت: امروز با توجه به شرایط اقتصادی کشور همه دستگاه های اجرایی از مالیات، دارایی، زیرساخت ها و … درحال همراهی هستند و باید از این ظرفیت ها برای رشد و رونق تولید در کشور بهره گرفت.
هماهنگی و همکاری دستگاه ها در قزوین برای رونق تولید کم نظیر است
صالحی نیا اضافه کرد: همکاری و همراهی دستگاه های اجرایی، قضایی و سایر مسئولان برای حل مشکلات واحدهای تولیدی در قزوین کم نظیر است و نشان می دهد ظرفیت های لازم برای رشد و توسعه اقتصادی استان فراهم شده است.
وی گفت: در بازدیدهایی که از واحدهای تولیدی استان صورت گرفت، تمامی درخواست ها برای اجرای طرح های توسعه بود و این نشان می دهد بسیاری از سیاه نمایی ها برای مشکلات اقتصادی کشور در این شرایط درست نیست.
صالحی نیا افزود: قزوین در شاخص های استانی به لحاظ تولید، توسعه سرمایه گذاری، نوسازی و جایگزینی واحدهای تولیدی در سطح کشور از استان های با تراز بالا است و بیشتر صنایع استان هم اینک متقاضی توسعه یا نیروهای کارآمدتر و بهره وری بیشتر هستند.
این مسئول اضافه کرد: قزوین هم اینک قطب نساجی، صنایع فلزی و مواد غذایی است و بخش های عمده ای از قطعه سازی کشور در این استان شکل گرفته است.
صالحی نیا ادامه داد: قزوین با حدود ۱۶ شهرک صنعتی معادل ۲ درصد شهرک های صنعتی کشور را تشکیل می دهد ولی به لحاظ کیفی شهرک های کاسپین، البرز و کاسپین ۲ از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
وی گفت: همه این ظرفیت ها نشان می دهد که این استان قابلیت ها و ظرفیت های زیادی برای توسعه دارد و تقریباً عمده صنایع شکل گرفته در استان طی ۱۲ سال اخیر از صنایع سرآمد کشور بوده اند.
در ادامه این مراسم از ۳۲ واحد نمونه تولیدی استان قزوین تجلیل به عمل آمد.
استان قزوین حدود چهار هزار واحد تولیدی دارد.
۶۱۰۱
نظر شما