هر چند وضعیت استان در این شاخص از برخی استان های مجاور بهتر است اما رتبه سیزدهم کشوری جایگاه خوبی نبوده و نگران کننده است.
سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری هرمزگان ضمن اعلام مطالب یاد شده گفت: ۱۵ درصد جمعیت استان کارگر هستند که با احتساب خانواده و افراد تحت تکفل آنان، بیش از نیمی از جمعیت استان را تشکیل می دهند.
عباس میرزاد روز چهارشنبه در همایش پیشگیری از آسیب های اجتماعی با محوریت اعتیاد که به میزبانی شرکت نفت ستاره خلیج فارس برگزار شد افزود: این جمعیت قابل توجه، دارای نیازهای گوناگونی در بخش های مختلف است که بی توجهی به این نیازها می تواند زمینه ساز آسیب های مختلف از جمله اعتیاد باشد.
بسیاری از معتادان، کارگران ماهر هستند
وی تصریح کرد: بسیاری از کارگران معتاد هرمزگان دارای مهارت های شغلی ویژه ای هستند که ممکن است همین موضوع موجب غرور کاذب و در نتیجه ابتلای آنان به اعتیاد شده باشد.
وی تنوع مواد مخدر را یکی از چالش های مهم این حوزه دانست و اضافه کرد: در دنیا ۸۰۳ نوع مواد مخدر وجود دارد که ۷۰۰ نوع آن در ایران استفاده می شود.
مرفین، حشیش و شیشه، مخدرهای محبوب کارگران
میرزاد مرفین، حشیش و شیشه را بیشترین مخدرهای مورد استفاده توسط کارگران معرفی کرد.
به گفته این مسئول، کارفرماها باید بیشتر به کارگران توجه کرده و برای ایجاد نشاط بین این افراد و خانواده هایشان تلاش بیشتری کنند.
اخراج کارگر معتاد اشتباه است
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان ضمن تاکید بر اهمیت و تقدم پیشگیری در مساله اعتیاد اخراج کارگران معتاد از محل کار را یک اشتباه بزرگ توصیف کرد که موجب شدت گرفتن سایر مشکلات خواهد شد.
برگزاری کارگاه های آموزشی برای کارگران، افزایش دانش کارفرمایان و استفاده از ظرفیت رابطان فرهنگی از دیگر توصیه های سرپرست معاونت سیاسی امنیتی استانداری در این همایش بود.
۶۰۴۸/۲۰۹۴
نظر شما