۲۶ تیر ۱۳۹۸، ۱۶:۵۶
کد خبر: 83400319
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

رونق تولید به هدف نهایی مسئولان کرمان تبدیل شود
نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولید استان کرمان در انار

کرمان - ایرنا - به گفته استاندار کرمان خدمت به کشور و توسعه اشتغالزایی در راستای رونق تولید باید به دغدغه و هدف نهایی مدیران بخش دولتی، غیردولتی و بانک های این استان تبدیل شود.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدائی عصر چهارشنبه در نشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و رفع موانع تولیدی استان کرمان افزود: یک واحد تولیدی مفتول آلومینیوم در انار به علت مشکل گاز و برق سه سال غیرفعال مانده و این امر موجب بیکاری ۶۳ نفر شده که نشانه بی توجهی برخی مسئولان است.

وی با اشاره به اهمیت هم افزایی مسئولان دولتی، واحدهای تولیدی و بانکها برای رفع موانع تولید و توسعه اقتصادی استان کرمان اظهار داشت: موارد متعددی مشاهده می شود که وثیقه واحدهای تولیدی به علت تجدید ارزیابی آزاد شده و عملکرد دوگانه ای از برخی بانکها در این حوزه مشاهده می شود.

۱۶.۵ میلیارد تومان یارانه تسهیلات در کرمان جذب شد

به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان، با کمک سازمان برنامه و بودجه از سال گذشته ۱۶.۵ میلیارد تومان یارانه تسهیلات برای واحدهای تولیدی استان کرمان جذب شده که بزودی به این واحدها پرداخت می شود.

مهدی حسینی نژاد نیز افزود: یارانه سود تسهیلات را در کارگروه رفع موانع تولید محاسبه کردیم که در این زمینه به کارخانه سیم و کابل انار ۶ درصد یارانه تسهیلات به مبلغ ۲۰۳ میلیون تومان پرداخت می شود.

وی عنوان کرد: از محل منابع داخلی بانک ملی تسهیلات ۱۸ درصد برای راه اندازی واحدهای تولیدی پرداخت شود، تا رفع نهایی مشکلات کمک ابتدایی به این واحدها شود.

انار به تناسب ظرفیت ها توسعه مطلوبی نداشته است

علی زهرودی فرماندار انار نیز گفت: انار دروازه ورود به استان کرمان و محل عبور جاده ترانزیتی شمال به جنوب کشور است و این شهرستان تک محصولی با وجود ظرفیت های متفاوت گردشگری، حمل و نقل، معدن و کشاورزی رشد و توسعه مطلوبی نداشته است.

همچنین در این نشست مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی سیم و کابل پیشرو با سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد تومان، لوله پی وی سی با سرمایه گذاری ۶ میلیارد تومان، مفتول آلومینیوم با سرمایه گذاری پنج میلیارد تومان، دستمال کاغذی گلشن با سرمایه گذاری یک و نیم میلیاردی، مجتمع خدمات رفاهی چاهخویی با سرمایه ۱۵ میلیارد تومانی در فاز اول، تولید گونی با سرمایه گذاری چهار میلیارد تومان، ذوب مس با سرمایه ۲ میلیارد تومان، کارگاه روغن کشی از دانه های روغنی با سرمایه گذاری ۲ میلیارد تومان، مرغداری ۱۰ هزار قطعه ای روستای جنت آباد با سرمایه ۵۰۰ میلیون تومان، مرغداری ۲۵ هزار قطعه ای با سرمایه یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان، تولید مواد شوینده با سرمایه یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان، مرغداری گوشتی ۶۳ هزار قطعه ای روستای گلشن با سرمایه گذاری پنج میلیارد تومان، انهار پلاست با سرمایه ۱۰ میلیارد تومان و شیشه سکوریت مهر صالح با سرمایه هشت میلیارد تومان مورد بررسی قرار گرفت.

۷۴۲۰/‏۳۰۲۹

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha