مدیرعامل پتروشیمی جم روز پنجشنبه در نشست با فعالان صنعتی استان بوشهر گفت: این پتروشیمی بیش از ۷۷ هزار کد خرید دارد که عمده آنها مربوط به تجهیزات است ولی با این حال در تأمین سایر کالاها میتوان از بنگاههای تولیدی استان بهره گرفت.
محمد رضا سعیدی افزود: در پتروشیمی جم موارد مربوط به قیمت کالا، کیفیت، بازاریابی و خدمات دهی پس از فروش از عوامل مهم در تعامل با حوزههای خرید است.
وی اظهار داشت: در این ارتباط با همکاری مدیر بازرگانی پتروشیمی جم لیستی از شرکتهای دارای استاندارد بر اساس فاکتورهای توانمندی بالا، دانش و مهارت و خدمات دهی تهیه و در اختیار واحدهای ذیربط در حوزه خرید قرار میگیرد تا در پروسه خرید حمایت از بنگاههای تولیدی منطقه در اولویت باشد.
سعیدی یادآور شد: از سال ۱۳۹۵ تا کنون نیز خریدهای عمده از برخی از بنگاههای تولیدی استان با هدف حمایت از کالاهای تولیدی استان بوشهر و به تبع آن کالای ملی صورت گرفته است.
وی ادامه داد: پتروشیمی جم بهرهگیری از تولیدات استان بوشهر در رقابت با دیگر محصولات داخلی کشور را با توجه به هزینههای حمل و نقل و دیگر مسائل بازار همواره در اولویتهای اصلی خود میداند.
سعیدی بیان کرد: در دنیای صنعت برنده کسی است که مهارت و دانش را باهم تلفیق و از آن به به عنوان یک مزیت رقابتی بهره بگیرد.
مدیر عامل پتروشیمی جم گفت: برای تحقق حرکت و پویایی شرکتها و بنگاههای تولیدی منطقه مشتری مداری و حرکت مستقل به سوی پیشرفت استان بوشهر باید به طور جد در دستور کار قرار گیرد.
سعیدی تاکید کرد: بالا بردن مهارتها در حوزه صنعتی به عنوان یک اصل مهم است که فعالان حوزه صنعت را به تشکیل انجمنها و مراکز توسعه کارآفرینی برای دستیابی به اهداف این حوزه تشویق کرد.
سعیدی همچنین با تاکید بر تحقق مسئولیتهای اجتماعی در مجموعه پتروشیمی جم گفت: مهمترین اصل در هر بنگاه اقتصادی، افزایش کیفیت زندگی مردم، بهرهوری و نوآوری است که به همین منظور پتروشیمیجم به صورت خودجوش در راستای مشارکت در فعالیتهای زیستمحیطی با هدف مسئولیتپذیری در این حوزه به سوی توسعه و آبادانی کشور گام برمیدارد.
مدیرعامل پتروشیمیجم افزود: در این زمینه تفاهم نامه همکاری مشترک بین سازمان حفاظت محیط زیست و پتروشیمی جم با هدف ارتقا فرهنگ محیط زیست و اهمیت به مقوله مسئولیت اجتماعی در منطقه عسلویه منعقد شده است.
وی یادآور شد: پتروشیمی جم پیش از این نیز با مشارکت داوطلبانه در فعالیتهای اثربخش با محوریت محیط زیست از جمله پاکسازی سواحل خلیج نایبند به عنوان میراث طبیعی به صورت دورهای اقدامهایی مهم انجام داده است.
دبیر انجمن صنایع تولیدی استان بوشهر گفت: اهمیت و جایگاه صنایع پایین دستی، شرکتها و بنگاههای تولیدی در پیشرفت و توسعه کشور بویژه استان بوشهر به عنوان قطب انرژی کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
خضر خلیلی افزود: ثروت و ایجاد اشتغال از صنایع سنگین به صنایع و بنگاههای تولیدی جنبی منتقل میشود که در این زمینه شرکتهای صنعتی و تولیدی با صنایع مختلف فعال در استان بوشهر هرکدام با توجه به ویژگیهای خاص و حوزه فعالیت تخصصی خود میتوانند نقش مؤثری در شکوفایی و پیشرفت صنایع استان داشته باشند.
این نشست با هدف تعامل و ارتباط سازنده میان تولید کنندگان و صاحبان صنایع بومی استان بوشهر با مسئولان مجتمع پتروشیمی جم برگزار شد.
در این نشست شماری از نمایندگان دستگاههای اجرایی استان بوشهر در حوزههای جهاد کشاورزی (حوزه نخیلات و شیلات)، ادارههای استاندارد، مالیات و تأمین اجتماعی حضور داشتند.
۷۲۱۲/۶۰۴۳
نظر شما