۲۷ تیر ۱۳۹۸، ۱۱:۴۱
کد خبرنگار: 1459
کد خبر: 83401121
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

روستاهای گیلان ظرفیت ایجاد منابع درآمدی متنوع را دارند

رشت - ایرنا - مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با اشاره به موضوع طرح چند منبع کردن درآمد روستائیان گفت: روستاهای استان ظرفیت ایجاد منابع درآمدی متنوع را دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا محمد حسینی روز پنجشنبه در جلسه شورای مهارتی شهرستان رشت در فرمانداری با تاکید بر ضرورت توجه به رویکرد توانمندسازی مهارتی روستائیان برای ایجاد منابع درآمدی متنوع افزود: روستاهای استان ظرفیتی دارند که اهالی روستا می توانند روی دو سه مورد از آنها تمرکز داشته باشند.

وی با اشاره به امضاء تفاهمنامه فنی و حرفه ای با فرمانداری شهرستان رشت برای ایجاد خانه های کارآفرینی و مهارت اظهار داشت: راه اندازی خانه های کارآفرینی و مهارت در موضوعات مختلف شامل کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، صنایع غذایی، خوراک و … با هدف توسعه منابع درآمدی روستاییان شهرستان از طریق ارتقای مهارت، توانمندسازی و ایجاد زمینه های حمایتی در بخش تولید و فروش مورد توجه است.

حسینی خاطر نشان کرد: در اردیبهشت ماه امسال خانه کارآفرینی و مهارت در حوزه صنایع دستی را در ۱۲ رشته برای بانوان با همکاری شهرداری رشت در این کلانشهر راه اندازی کردیم که نقش فعالیت خانه های کارآفرینی با ارائه آموزش های مهارتی در ایجاد اشتغال و کسب درآمد خانواده ها مهم است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان گیلان در ادامه سخنانش توجه به کارجوی هدفمند را مهم دانست و اظهار داشت: انتخاب کارجوی هدفمند به ما کمک می کند که بودجه دولتی و ارائه آموزش ها را هدر ندهیم.

وی بیان داشت: فعالان اقتصادی که می خواهند کسب و کارشان را توسعه دهند و در این راستا دغدغه نیروی کار دارند، به فرمانداری ها و فنی و حرفه ای مراجعه کنند و ما برای تامین نیروی انسانی ماهر در کنارشان هستیم.

در جلسه شورای مهارتی شهرستان رشت، تفاهمنامه همکاری فرمانداری رشت و اداره کل آموزش فنی و حرفه گیلان به امضاء میرشمس مومنی زاده فرماندار و محمد حسینی مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان رسید؛ این تفاهمنامه با موضوع همکاری مشترک در راه اندازی خانه های کارآفرینی و مهارت در موضوعات مختلف شامل کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، صنایع غذایی، خوراک و … با هدف توسعه منابع درآمدی روستائیان شهرستان رشت از طریق ارتقاء مهارت، توانمندی و ایجاد زمینه های حمایتی در بخش تولید و فروش به امضاء رسید.

رونق تولید و توسعه اشتغال پایدار، ایجاد منابع درآمدی متنوع برای جامعه با رویکرد توانمندسازی مهارتی روستائیان، ارائه فرصت های جدید کسب و کار کم هزینه با بهره وری بالا به مردم، ایجاد شبکه های کارآفرینی محلی، هدایت و مشاوره شغلی متقاضیان راه اندازی کسب و کار و حمایت و پشتیبانی از مهارت آموختگان برای تولید و فروش محصولات تولیدی از اهداف این تفاهمنامه عنوان شده است.

۷۲۸۶/‏۲۰۰۷/‏

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha