در این مراسم که امروز، شنبه در سالن کنفرانس شماره ۱ بیست و پنجمین نمایشگاه بینالمللی الکامپ برگزار شد تمام زیرمجموعههای وزارت ارتباطات مانند شرکت ارتباطات زیرساخت، پژوهشگاه فضایی ایران و شرکت مخابرات شرکت کردند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در آغاز آیین پایانی جشنواره فاوا و اهدای جایزه ملی کیفیت گفت: کیفیت، حقالناس است و همانطور که عقل سالم در بدن سالم است، داشتن گواهینامه کیفیت از واجبات یک سازمان است، اگر مدل کیفی سازمانها درست نباشد نمیتوانند خدمات خوبی به مردم ارائه بدهند؛ آقای فلاح جوشقانی (رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی) موظف است در کمیسیون تنظیم مقررات سازوکاری برای ارزیابی تمام اپراتورها در نظر بگیرد.
با دستور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی، موظف به پیگیری تهیه آییننامه صدور گواهی کیفیت برای اپراتورها شد.
آذریجهرمی در اختتامیه جشنواره فاوا تاکید کرد که اپراتورها موظف به اخذ گواهی کیفیت هستند و افزود: اگر ما در مراکز تماسمان با کیفیت بد و پاسخگویی نامناسب مواجه باشیم، زمانی که این پارامترهای ارزیابی کیفی درست نباشد، چنین اتفاقی رخ میدهد.
او ادامه داد: به همین واسطه سازمان تنظیم مقررات باید برای شرکتهایی که گواهینامه کیفیت ندارند محدودیت در ارائه خدمات در نظر بگیرد، سال ۹۵ من متولی ارزیابی کیفیت در شرکت ارتباطات زیرساخت بودم و متوجه شدم انتخاب شرکتهای برتر به آن شیوه درست انجام نمیشود و معمولاً به شرکتهای دیگری سپرده میشود تا این کار را انجام بدهند و گاهی اوقات در این بین چکهایی هم رد و بدل میشود.
آن زمان من به دکتر واعظی (وزیر ارتباطات وقت) نامه نوشتم و اعلام کردم که در این اوضاع من اصلاً متولی این انتخاب نیستم که بخواهم آن را برگزار کنم.
وی با تاکید بر اینکه در جشنواره ملی کیفیت، باید روال درستی برای انتخاب مشخص باشد، به ستار هاشمی سرپرست معاونت نوآوری و شکوفایی وزارت ارتباطات خواست به این مسئله توجه ویژه داشته باشد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: همانگونه که در جشنواره ملی فاوا سندیکا و سازمان نظام صنفی مشارکت دارند و روی اصول پیش میروند، برای جایزه کیفیت ملی هم باید این اتفاق رخ دهد، انتظار داریم این مسئله با جدیت دنبال شود و به نتیجه برسد.
آذری جهرمی تصریح کرد: در عصر تحول دیجیتال و زمانی که قرار است اقتصاد دیجیتال رخ دهد، توجه به کیفیت و شاخصهای کیفی جزو اصولی است که باید نتیجه آن در این جشنوارهها مشخص شود.
وی خاطرنشان کرد: همانطور که برای افراد موفق در این جشنواره بستههای حمایتی در نظر گرفتیم، در کنار آن برای شرکتهای برگزیده نیز تنبیههایی در نظر خواهیم گرفت، برای ارتقای تولید ملی و داشتن سهمی از اقتصاد دیجیتال و حضور فعال در فضای رقابتی باید کیفیت کارمان را بالا ببریم.
در انتهای این مراسم به شرکتهای منتخب حوزه فاوا، لوح یادبود و تندیس اهدا شد.
مجموعههای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران و شرکت خدمات هوایی پیام در این مراسم گواهی اشتهار دریافت کردند و گواهی اهتمام به کیفیت نیز به شرکتهای حساب رایان پارس، شرکت میان باطری خاوران و دانشکده مجازی دانشگاه شیراز تعلق گرفت.
علاوه بر آن مجموعههای دیگر مانند شرکت راهکار همراه رهپو، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، صنایع ارتباطی آوا، سامانه نوآوری ارتباطات سینا، پژوهشگاه فضایی ایران، شرکت پندار پژوه، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت بهینه پردازش، پژوهشگده مواد پژوهشگاه فضایی، شرکت سی می تیو، شرکت شریف همراه پژوهان، شرکت آریا همراه سامانه، شرکت فناوری پیشرفته پارسیان نیز توانستند رتبه اول را به دست بیاورند.
برگزیدگان مقامهای دوم و سوم جشنواره نیز شرکت پیشگامان شهر مجازی رایان راد، سازمان سرمایهگذاری و کمکهای اقتصادی ایران، جمعآوری و فروش املاک تملیکی، شرکت خدمات مخابراتی ارگ جدید، پرتو تماس نوین، شرکت اتصال صنعت میانه، شرکت فناوری ارتباطات سیار، پژوهشگاه ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات، مبین نت، ایرانسل، ارتباطات زیرساخت، شرکت مخابرات ایران، پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت فناوری ارتباطی فانا، شرکت پارس اطلس، شرکت کشتیار، مرکز تحقیقات فضایی پژوهشگاه فضایی ایران بودند.
نظر شما