به گزارش ایرنا بوستان بدون چمن پدر در محل باغ عبقری واقع در منطقه ۲ تهران از جمله این طرح ها بود.
افتتاح پارک حشرات غول پیکر، فاز دوم ایستگاههای دوچرخه اشتراکی، مرکز بازیابی پسماند خشک و دستگاه خود دریافت پسماند خشک از جمله دیگر پروژه هایی بود که با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای شهر و جمعی از مدیران شهری پایتخت در منطقه ۲ به بهره برداری رسید.
بوستان پدر
بوستان پدر یکی از باغهای منطقه ۲ موسوم به باغ عبقری است که با مساحت ۱۱ هزار مترمربع در بلوار سعادت آباد، بین خیابان شهید عبقری و خیابان باغستان یکم واقع شده است.
این باغ متعلق به بنیاد مستضعفان بود که چندی پیش توسط شهرداری تهران برای تبدیل به بوستان عمومی خریداری شد.
عملیات تبدیل این باغ به بوستان عمومی از ۲۹ اسفند سال ۹۷ همزمان با سالروز ولادت حضرت علی (ع) آغاز و به همین مناسبت توسط کمیته نامگذاری شورای شهر به عنوان بوستان پدر نامگذاری شد.
این بوستان سه ورودی اصلی دارد که ورودی جنوبی در خیابان عبقری، ورودی شمالی در باغستان یکم و ورودی بلوار سعادتآباد که در امتداد محور اصلی باغ با الهام از ایده جلوخان در فضای باغ اسلامی- ایرانی طراحی شده است.
به دلیل ممنوعیت کاشت چمن و صرفهجویی در مصرف منابع آب در فضای این بوستان چمن کاشته نشده است؛ همچنین همه مسیرها و کاربری های این بوستان برای استفاده معلولان و توانیابان مناسب سازی شده است.
زمین بازی کودکان، سازه سردر ورودی جنوبی، محور آب و آبنماهای متعدد، سرویس بهداشتی، سه صفه در امتداد سه محور، مخزن ذخیره آب و نمازخانه از جمله امکانات این بوستان است.
پارک حشرات غول پیکر
پروژه مشارکتی پارک حشرات غول پیکر واقع در میدان بهرود در شمال غرب پایتخت با هدف ایجاد فضای فراغت و آشنایی بازدیدکنندگان با مهمترین گونه های حشرات و عجایب آنها در زمینی به مساحت هشت هزار و ۶۰۰ مترمربع طراحی و احداث شده است.
بنابر اعلام شهرداری تهران این پارک با حشرات غول پیکر پروژهای نوین است که یکی از جدیدترین، پیشرفتهترین و در عین حال جذابترین فضاهای فراغتی در تعداد محدودی از کشورهای پیشرفته دنیا اجرا شده است.
در این پارک حشرات در ابعاد بسیار بزرگ و کاملاً متحرک و سخنگو ساخته شده است.
مرکز تخصصی بازیابی پسماند خشک (MRF)
این مرکز دارای خط پردازش و تفکیک پسماند خشک به صورت مکانیزه است که با قابلیت ۵۰۰ تن پسماند ورودی به صورت نیمه مکانیزه طی فرآیند تخصصی آن، پسماند خشک جداسازی و بستهبندی میشود.
MRF که در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر و زیربنای ۲ هزار و ۲۰۰ متری قرار دارد در خیابان سازمان آب واقع شده است.
این مرکز دارای یک مرکز آموزش شهروندی و اطلاع رسانی، سالن همایش با ظرفیت هزار و ۵۰۰ نفر و سالن مانیتورینگ به منظور کنترل نرم افزارهای مدیریت پسماند است.
دستگاه خوددریافت پسماند (RVM)
این دستگاه در مکانهای عمومی از جمله فروشگاه شهروند میدان بهرود نصب شده است و شهروندان می توانند با قرار دادن بطری های پلاستیکی، شیشه ای و فلزی ضمن مشارکت در تفکیک پسماند با دریافت فیش از دستگاه از خدمات فروشگاه شهروند استفاده کنند.
مدیران شهری این پروژه را در ترویج فرهنگ پسماند و مشارکت بیش از پیش شهروندان در این موضوع بسیار موثر می دانند.
راهاندازی فاز دوم ایستگاه های دوچرخه اشتراکی
بهره برداری از ۱۱ ایستگاه حد فاصل فلکه دوم صادقیه در امتداد خیابان ستارخان به سمت شرق تا میدان توحید و استقرار ۳۰۰ دوچرخه اشتراکی، تعویض و نوسازی چهار هزار و ۱۰۰ مخزن پسماند در سطح نواحی ۹ گانه منطقه و پل عابر پیاده مکانیزه تقاطع بلوار فرحزادی با بزرگراه یادگار امام (ره) از دیگر پروژه های افتتاح شده در منطقه ۲ است.
تهرا م/۹۳۵۳/۱۰۰۸
نظر شما