سی ان ان امروز (شنبه) با انتشار این خبر افزود: شدت گرما باعث شده تا در نیویورک حالت اضطراری اعلام شود.
مترو نیویورک که محل رفت و آمد ۲۰ میلیون نفر است یکی از چندین مرکز پرجمعیتی است که با شدت گرما مواجه است.
درجه حرارت در بخش هایی از نیویورک به ۹۰ تا ۹۵ درجه فارنهایت (۳۲ تا ۳۵ درجه سانتیگراد) می رسد.
بنابر اعلام اداره "خدمات آب و هوایی ملی"، حدود ۱۹۵ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در گستره ای از ایالت مین تا ایالت نیومکزیکو با موج گرما که از روز جمعه (روز گذشته) آغاز شده، مواجه هستند.
به گزارش سی ان ان، شهرهای بوستون، نیویورک، فلادلفیا، بالتیمور، واشنگتن، شیکاگو، سینسیناتی، کلیولند، دیترویت، ایندیانا پلیس، مینیا پلیس و سنت لوئیس روز گذشته با گرمای شدید ۹۳ تا ۱۰۹ درجه فارنهایت (۳۲ تا ۴۳ درجه) روبرو بودند.
در "ویسکانسین" مرکز ایالت "مدیسون" شدت دمای ۱۰۹ درجه فارنهایت (۴۳ درجه) باعث آتش گرفتن دو پست فرعی برق شد و بیش از ۱۳ هزار مشترک برق در این بخش از آمریکا در خاموشی به سربردند.
با وجود گسترش موج گرما در آمریکا، در روزهای اخیر ایالت های جنوبی این کشور برای چندمین بار شاهد توفان های دریایی و سیل بود.
توفان «بری» (Barry) در ۲۳ تیر ماه نیز با سرعت ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلومتر در ساعت، سواحل جنوبی ایالت لوئیزیانا آمریکا را در نوردید و شدت وزش باد و بارشهای سیل آسا بزرگراههای کنارساحلی را به زیر آب برد، این توفان به همراه وزش باد و بارشهای سیل آسا زندگی حدود ۱۰ میلیون نفر از ساکنان این مناطق را با خطر مواجه ساخت.
"جان بل ادواردز" (John Bel Edwards) فرماندار ایالت لوییزیانای آمریکا بدنبال بارشهای سیل آسا و در پیش بودن این توفان دریایی در این ایالت حالت فوق العاده اعلام کرده بود.
بارشهای سیل آسا در روز دوشنبه ۱۷ تیر ماه واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا را نیز با سیلاب مواجه ساخت بطوریکه جاری شدن سیل موجب آب گرفتگی معابر، خیابانها، ایستگاههای مترو و طبقات پایین برخی واحدهای مسکونی از جمله بخشهای از ضلع غربی کاخ سفید شد.
بارشهای بی سابقه در آمریکا از اواخر ۱۹ ماه مارس (۲۸ اسفند ۱۳۹۷) آغاز و ایالتهای آیووا، نبراسکا، آرکانزاس، کانزاس، شیکاگو، میسوری، اکلاهما و نواحی جنوبی ایالت مینه سوتا را در برگرفت و افزایش سطح آب، منجر به زیر آب رفتن جادهها و تخریب خانهها و مزارع شد.
تا ۱۵ اردیبهشت ماه، توفان در این کشور ۹ کشته و ۲۵ زخمی برجای گذاشته است.
سیل فقط در ایالت نبراسکا منجر به خسارت بیش از یک میلیارد دلاری شد و به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی و ۳۴۰ واحد تجاری در این بخش از ایالت آمریکا آسیب زد.
۱۰۷۱
اروپام **۱۳۰۲**
نظر شما