۳۰ تیر ۱۳۹۸، ۹:۵۰
کد خبرنگار: 866
کد خبر: 83404304
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برج‌های ولتاژ جدید خط ۶۳ کیلوولت در یزد طراحی و نصب شد

یزد - ایرنا - معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای یزد از طراحی، ساخت و نصب برج‌های ولتاژ ۶۳ کیلوولت با شرایط آب و هوایی متوسط کشوری توسط کارشناسان این شرکت در سال رونق تولید خبر داد.

مهندس علیرضا رفیعی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به مصوبه کارگروه تخصصی «بهینه‌سازی طراحی خطوط و بررسی حریم‌ها» و ابلاغ شرکت توانیر به برق منطقه‌ای یزد، طراحی، نمونه‌سازی و تایپ تست چهار تیپ برج جدید رده ولتاژی ۶۳ کیلوولت شامل برج‌های عبوری و زاویه برای پهنه بندی آب و هوایی منطقه متوسط ایران در دستور کار این شرکت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه فرایند طراحی، نمونه‌سازی و تایپ تست موفقیت‌آمیز این برج‌ها توسط شرکت برق منطقه‌ای یزد و با همکاری شرکت مشاور از اوایل سال ۹۶ شروع وشد تا پایان سال ۹۷ پایان یافت، افزود: تعداد ۵۰ دستگاه از این نوع برج‌ها برای نخستین بار در خط ۶۳ کیلوولت رستاق یزد– مزرعه کلانتر به طول ۱۴ کیلومتر نصب و برقدار شد.

معاون برق منطقه ای یزد با اشاره به اینکه ۹۰ درصد وسعت استان یزد دارای شرایط آب وهوایی متوسط از لحاظ تولید انرژی و برقرسانی است، تصریح کرد: در مقایسه با برج‌های موجود، مبلغ هفت هزار میلیون ریال در هزینه این خط صرفه‌جویی شد و در مجموع ۱۷ درصد آهن‌آلات مورد نیاز نیز کم شده است.

به گفته این مسئول، با توجه به گستردگی پهنه آب و هوایی منطقه متوسط در سطح کشور بویژه در استان های سمنان، کرمان و اصفهان، با استفاده از این برج‌ها در خطوط ساخته شده ظرف پنج سال آینده، صرفه‌جویی حدود ۳۰۰ میلیارد ریالی برای صنعت برق تحقق می‌یابد.

بر اساس اعلام روز یکشنبه شرکت برق منطقه ای یزد، رفیعی همچنین از کاهش حجم فونداسیون و هزینه نگهداری و تعمیرات و سبک شدن سازه برج در خطوط ۶۳ کیلوولت همزمان با اجرای این طرح خبر داد و اضافه کرد: بر اساس طراحی اولیه، طراحی و ساخت چهار تیپ برج در دستور کار قرار داشت که آزمون تایپ تست هر چهار تیپ، با ثبت رکورد سه ماهه با موفقیت انجام شد.

پیشتر محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد در نشستی با فرماندار میبد گفته بود که پست فوق توزیع مزرعه کلانتر با ساخت ۱۴ کیلومتر خط ۶۳ کیلوولت و با ۱۰ میلیارد تومان اعتبار و پست سیار ۶۳.۲۰ کیلوولت با ظرفیت ۳۰ مگابایت و مجموع ۱۳۰ میلیارد ریال هزینه نصب شده است.

ظرفیت نیروگاه‌های بخاری استان یزد ۲ هزار و ۷۰۰ مگاوات است که یکهزار مگاوات توسط بخش دولتی و مابقی از سوی بخش خصوصی ایجاد شده و نیروگاه‌های استان می‌توانند به تعدادی از صنایع کشور برق بفروشند.

مصارف برق استان در حال حاضر در بخش صنعتی، خانگی، کشاورزی، تجاری و عمومی به ترتیب ۷۵، ۱۱، هشت و سه درصد است.

۱۹۶۸/ ۲۰۴۷

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha