۳۱ تیر ۱۳۹۸، ۰:۰۱
کد خبرنگار: 1379
کد خبر: 83405517
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بسط دانامحوری رکن اساسی در راهبردهای توسعه محور ساوه است

ساوه_ ایرنا _ فرماندار ساوه گفت: بهبود سرانه کتابخوانی و بسط دانامحوری در این شهرستان رکن اساسی در تحقق راهبردهای توسعه محور است.

به گزارش ایرنا «علی میرزایی» شامگاه  یکشنبه در نشست  انجمن کتابخانه های عمومی ساوه، افزود: این شهرستان در حوزه کتابخوانی رتبه آخراستان مرکزی را دارد و از کمترین فضای فیزیکی کتابخانه ای نسبت به سایر شهرستان ها برخوردار است که باید این عقب افتادگی به سرعت جبران شود.

وی گفت:  اقدامات در راستای  افزایش سرانه کتاب و کتابخوانی در این شهرستان ناچیز بوده و می طلبد که از همه ظرفیت‌ها و تعامل بین بخشی برای جبران این نقیصه کمک گرفت.
فرماندار ساوه خواستار تعیین تکلیف زمین جانمایی شده برای ساخت کتابخانه مرکزی شهر ساوه به منظور افزایش سرانه فضای فیزیکی کتابخانه‌ها شد.

میرزایی افزود: با خلاقیت و ابتکار عمل و برنامه ریزی می‌توان از فضاهای عمومی از جمله پارک‌ها، مساجد و امام زاده سید اسحاق این شهرستان برای ترویج فرهنگ کتابخوانی استفاده کرد و کتاب را به رفتار فرهنگی در سبد برنامه های روزمره مردم تبدیل کرد.

وی  گفت: نبود کتابخانه در حاشیه شهر ساوه برای استفاده کودکان این مناطق نیز باید در کوتاهترین زمان ممکن آسیب شناسی شده و راهکار مناسب برای حل این معضل ارایه شود.
معاون استاندار مرکزی افزود: برای افزایش سرانه کتابخانه ها باید تعامل بین بخشی افزایش یابد و از ظرفیت خیران به درستی بهره گرفته شود.

میرزایی  گفت: در هر شهری کتابدار و کتابخوان های حرفه‌ای وجود دارد و باید این افراد شناسایی شده  و از توانایی‌های آنان بهره برد.

وی افزود: کتاب باید در معرض دید مردم و در اختیار مردم قرار گیرد و بهترین نقاط شهر به کتاب فروشی‌ها تعلق بگیرد.

شهردار ساوه نیز در این نشست گفت: با پیگیری صورت گرفته از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، ساخت  پردیس سینمایی در ساوه در دستور کار قرار داردو  هفت میلیارد ریال از اعتبارات این وزارتخانه و پنج میلیارد ریال  از سوی سازمان شهرداری‌ها به این مهم اختصاص یافته و بقیه منابع مورد نیاز نیز باید از طریق شهرداری ساوه تأمین می‌شود.
«سید مهدی حسینی» بیان کرد: ایجاد کتابخانه در پردیس سینمایی ساوه پیش بینی شده است و با تأمین اعتبارات لازم اجرایی می‌شود.
رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان ساوه نیز در این نشست  اظهار داشت: شهرستان ساوه دارای هفت باب کتابخانه عمومی شهری و روستایی و افزون برهفت هزار عضو فعال است.

«محمد اشرفیان» ادامه داد:  ۹ نقطه از شهر ساوه نیاز به ساخت  فضای کتابخانه دارد که مهمترین آن ها شامل شهر آوه، شهر صنعتی کاوه، شهرک علوی، انتهای خیابان سپاه، خیابان استاد مطهری و بلوار طالقانی است.

شهرستان ساوه با ۲۸۵ هزار نفر جمعیت دومین کانون جمعیتی استان مرکزی است.

/۶۰۱۳/۹۹۲۱/۶۵۳۹

برچسب‌ها