سید ابراهیم معتمدی روز دوشنبه در هشتادمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر قم، افزود: دبیرخانه دائمی روز قم، برای جریان سازی فرهنگی باید تشکیل و برنامهها و سیاستگذاریهای انجامشده را دنبال کند.
وی با اشاره به اهداف اجرای برنامههای ویژه روز قم، گفت: افزایش احساس تعلق مردم به شهر قم از خروجیهایی بوده که باید از برنامههای ویژه روز قم حاصل شود.
وی تاکید کرد: باید آنچنان جایگاه قم در سطوح ملی معرفی و تبیین شود که مردم شهرهای دیگر نسبت به شهر قم احساس رغبت ویژه پیداکرده و آرزوی قمی بودن را داشته باشند.
معتمدی همچنین بیان کرد: بسترسازی برای معرفی ظرفیتهای اقتصادی و جغرافیایی نیز از دیگر هدفگذاریهای مهم در معرفی قم در روز قم خواهد بود.
قائممقام شهردار قم با تاکید بر مغفول ماندن میراث ناملموس قم تاکید کرد: میراث ناملموس قم ظرفیت بسیار گستردهای داشته که بهشدت مغفول مانده و برای مردم معرفی نشده است.
وی اضافه کرد: مراکز گردشگری و برنامهریزی دنیا امروزه نسبت به معرفی میراث ناملموس شهری ارزش و جایگاه ویژهای قائل بوده و برای آنها برنامهریزی کرده است.
وی همچنین بیان کرد: در معرفی و برگزاری ویژهبرنامههای روز قم، باید از تکرار تجربههای شکستخورده شهرهای دیگر بهشدت خودداری شده و برنامههای قابلاجرا به عمل درآید.
بودجه ملی برای برگزاری روز قم اختصاص پیدا کند
عضو شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه، گفت: ازآنجاییکه وضعیت معیشتی مردم حالت مطلوبی ندارد باید ازنظر اقتصادی دستگاههای دولتی استان برای برگزاری باشکوه روز قم، ورود جدی پیدا کنند.
علیرضا احمدی بیان کرد: برخی از دستگاههای دولتی به بهانه مردمی شدن اقدامات میخواهند از ارائه رسالتها و کمکهای اقتصادی خود سر باز زنند.
وی ادامه داد: برای روز قم باید ردیف بودجه ملی تصویب شود، بسیاری از مؤسسات بدون کاربرد با برخی سفارش و توصیهها بودجههای میلیاردی دریافت میکنند درحالیکه برای برگزاری چنین برنامههای صرفا به بودجههای محدود شهرداری توجه میشود.
با تصویب شورای فرهنگ عمومی قم ، ۲۳ ربیعالاول سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به این شهر مقدس به نام «روز قم» نامگذاری شده است.
۷۴۰۳ / ۶۱۳۳/
نظر شما