سیدمسعود عظیمی روز دوشنبه در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اظهار داشت: حدود ۷۵ درصد واحدهای تولیدی که مصوبه پرداخت تسهیلات بانکی در این کارگروه داشته اند به هر دلیل نتوانسته اند تسهیلات دریافت کنند.
وی افزود: برداشت ما این است که ۲۵ درصد باقیمانده هم عمدتاً مشتری های بانکها هستند و اعتقادمان بر این است که اگر این جلسات هم تشکیل نمیشد، تسهیلات بانکی به این واحدها پرداخت میشد.
معاون استاندار یزد تأکید کرد: به همین دلیل افرادی که مشتری یک بانک نیستند ولی بر اساس تقاضای خودشان و مصوبه این کارگروه، برای دریافت تسهیلات معرفی می شوند باید نهایت تلاش به منظور پرداخت تسهیلات انجام شود.
عظیمی خاطرنشان کرد: بهتر است بانکها تلاش کنند با توجه به دستور سازمان بازرسی استان برای تغییر و افزایش این درصدها در پرداخت تسهیلات تلاش بیشتری صورت گیرد.
وی همچنین درباره اعتبار تبصره ۱۸ قانون بودجه برای افزایش اشتغال در کشور و نحوه توزیع آن در استان یزد اظهار داشت: ۵۸۰ میلیارد ریال تسهیلات در مرحله اول برای طرحهای نیمه تمام صنعتی یزد اختصاص یافته به همین دلیل باید اولویت بندی داشته باشیم.
این مسئول گفت: در این خصوص در کنار اولویت بندی بر اساس میزان پیشرفت طرح نیمه تمام تا ۸۰ درصد باید مسائل اجتماعی، وضعیت نرخ بیکاری و اشتغال، محرومیت شهرستان و نیز اختصاص به واحدهای کوچک و متوسط مورد توجه جدی باشد.
در این جلسه بازرس کل استان هم گفت: اگر می دانستم قرار است تنها ۲۵ درصد واحدهای تولیدی دارای مصوبه این کارگروه، موفق به دریافت تسهیلات شوند در جلسات شرکت نمی کردم.
حجت الاسلام والمسلمین اکبر طالبی چاهوکی افزود: ظرفیت و پتانسیل این کارگروه به این شکل است که باید پرداختیها بیش از ۷۵ درصد باشد و همچنین تأثیر مثبتی در پرداخت تسهیلات داشته باشد.
وی تصریح کرد: مصوبات این جلسه باید بالای ۷۵ درصد محقق شود و اگر این امر تحقق نیافت کارشناسان سازمان بازرسی به کمک بانکها آمده و آنجایی که میشود تسهیل صورت گرفته و پرداخت کرد و اگر هم نشد کمیته تخصصی زیر سئوال میرود که چرا مصوبه را اجرا نکرده است.
در جلسه امروز پرداخت۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۴۸ واحد تولیدی استان یزد در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید تصویب شد.
رئیس سازمان صمت استان یزد در حاشیه این جلسه گفت: با موافقت بانکها مقرر شد این تسهیلات به واحدهای تولیدی به صورت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش پرداخت شود.
محمدرضا علمدار یزدی با اشاره به تخصیص مرحله نخست اعتبارات تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور اظهار داشت: در این خصوص ۲۰۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات کشوری بوده که تاکنون ۵۸۰ میلیارد ریال آن به یزد تخصیص یافته است.
وی افزود: استان یزد به دلیل وجود هزار طرح نیمه تمام و داشتن رتبه دوم کشور، پیش بینی کرده ایم تا ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار به یزد اختصاص یابد.
۱۹۶۸/ ۶۱۹۷
نظر شما