به گزارش ایرنا، محمدعلی اسدی روز دوشنبه در جلسه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان تهران در استانداری اظهار داشت: از این سازمان ها فقط آدرس آنها بر روی کاغذ ثبت شده است و اطلاعی از فعالیت آنها نداریم.
وی افزود: باید نحوه فعالیت آنها مورد بررسی و نظارت قرار گیرد در این زمینه به ویژه دستگاه هایی که مجوز صادر می کنند باید نظارت ها را جدی بگیرند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران با اشاره به اینکه باید از ظرفیت های اجتماعی در کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد بهره برد گفت: در کنار سازمان های مردم نهاد نقش دستگاه هایی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات و سایر نهادها سنگین تر است.
وی گفت: باید انجمن های دانش آموزی و دانشگاهی را نیز تقویت کرد تا با اجرای برنامه های مختلف و فرهنگسازی بتوانیم آسیب های اجتماعی را کنترل کنیم.
اسدی با بیان اینکه وضعیت معتادان بهبود یافته (NA) در چند سال اخیر تقویت شده است گفت: باید از این افراد حمایت کرد تا با بهبودی کامل بتوانند به چرخه زندگی باز گردند.
وی خاطر نشان کرد: فرمانداری ها و شهرداری های استان تهران کمک های خوبی برای اختصاص مکان برای برگزاری جلسه های انجمن معتادان گمنام ارائه کرده اند ضمن اینکه باید برنامه های پیشگیری از آسیب های اجتماعی در اولویت قرار گیرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان تهران از ایجاد اشتغالزایی برای معتادان بهبود یافته خبر داد و گفت: هماهنگی هایی با اداره کل فنی و حرفه ای استان تهران انجام شده است تا به این افراد آموزش های فنی و مهارتی ارائه کند تا با کسب توانمندی بتوانند وارد بازار کار شوند.
تهرام/۸۱۳۸//۱۳۴۸
نظر شما