پریسا علیلو روز سهشنبه در نشست خبری افزود: این پارلمان به عنوان بازوی مشورتی دفتر زنان و خانواده در جهت اجماع نظر مسئولانه در حوزه تصمیمگیریهای منطقهای و محلی خواهد بود؛ مشکلات بانوان اگر از زاویه دید خودشان برطرف شود تاثیر بسیار بیشتری در جلب مشارکت آنان خواهد داشت.
وی با اشاره به رویکرد تحقق عدالت جنسیتی در پارلمان مشورتی زنان افزود: هدف از تاسیس پارلمان مشورتی زنان آذربایجانغربی، ایجاد مجمعی از زنان فرهیخته در جهت تحقق مطالبههای آنان است.
علیلو بیان کرد: بر اساس تعداد بانوان هر شهرستان تعداد افراد مجمع عمومی محاسبه و از ایدههای زنان صاحبنظر در این راستا استفاده میشود.
وی اظهار داشت: آموزش و پژوهش و توانمندسازی، اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی، سلامتی و حقوقی از ابعاد مطرح در این پارلمان است.
علیلو اضافه کرد: ۲۵ قشر جامعه در این پارلمانها گنجانده شدهاند که شامل بخشهای دولتی و غیردولتی اعم از هیات علمی، میراث فرهنگی، ارشاد اسلامی، ورزشکاران، کانونهای مساجد استان، حوزه های علمیه، بسیج، نمایندگان شوراهای شهر و روستا، اتاق بازرگانی، کشاورزی، اصناف، تعاون، منتخبان المپیادهای مهارتی و دانشآموزی، صنف کارگران، معلمان و دانشآموزان، خیران، سمنها و احزاب است.
علیلو با اشاره به سند ارتقای وضعیت زنان آذربایجانغربی گفت: توجه به دانش، سلامت، امنیت و آگاهی و تفهیم وضع موجود به منظور افزایش مشارکت اقشار مختلف در این مجلس مشورتی مورد توجه است تا بتوان با استفاده از این مولفهها زمینه ارتقای تابآوری فردی و اجتماعی، تقویت بنیانهای خانوادگی و زیرساختهای اجتماعی را فراهم کرد.
وی با بیان اینکه این سند یک سند ملی است و بر اساس اسناد فرادستی و سند توسعه استان تدوین شده، گفت: شناسایی وضعیت موجود بانوان استان و نیز ظرفیتهای مهم در این بخش و تدوین راهکار های موجود بر اساس شرایط هر شهرستان از اهداف قابل پیگیری در این سند است.
علیلو اضافه کرد: موارد موجود در این سند ملی و آمار و اطلاعات جمعبندی شده، بومیسازی میشود تا کلیات آن در شورای برنامهریزی استان ارائه و تصویب شود.
بر اساس اعلام مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجانغربی نیمی از جمعیت بیش از سه ملیون نفری استان را بانوان تشکیل میدهند.
۷۱۲۵/۳۰۷۲
نظر شما