۲ مرداد ۱۳۹۸، ۷:۵۷
کد خبرنگار: 2187
کد خبر: 83408986
T T
۰ نفر
توسعه رشته های جدید دانشگاهی باید منطبق بر نیازها باشد

مشهد- ایرنا- رئیس دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر هیأت امنای دانشگاه های استان گفت: توسعه رشته های جدید در مراکز دانشگاهی باید منطبق بر نیازهای مناطق مختلف باشد.

دکتر محمد کافی شامگاه  سه شنبه در نشست بررسی موانع و راهکارهای توسعه مرکز آموزش عالی کاشمر ضمن تاکید بر جلوگیری از توسعه لجام گسیخته آموزش عالی، خواهان تمرکز مرکز آموزش عالی کاشمر بر مأموریت‌های محلی و منطقه‌ای خود شد.

وی بر لزوم تبعیت از سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تاکید و ابراز امیدواری کرد که در آینده مرکز آموزش عالی کاشمر بتواند با ادامه این فعالیت‌ها جهت رسیدن به استانداردهای مدنظر این وزارتخانه عمل کند.

او اظهار داشت: این مرکز می تواند به عنوان بازویی توانمند، برخی از وظایف دانشگاه فردوسی مشهد در حوزه مأموریت‌های راهبردی مرکز (آب، کشاورزی و محیط زیست در خشک بوم با محوریت توسعه پایدار) را در منطقه به انجام رساند. رئیس مرکز آموزش عالی کاشمر نیز در این دیدار گفت: مهمترین اقدامات انجام شده در این مرکز عبارتند از اصلاح ساختار اداری، فرم‌ها، روال‌ها، قراردادها و افزایش سطح کیفی راه اندازی و فعال سازی گروه نظارت و ارزیابی، آموزش‌های آزاد و مجازی، کارآفرینی و ارتباط با صنعت و مرکز بهداشت و درمان و مشاوره دانشجویی، تجهیز و تخصیص فضای فیزیکی جدید به مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز و امضای قرارداد پشتیبانی با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تملک زمین به مساحت هفت هکتار و انعقاد قرارداد با مهندسان مشاور جهت انجام مطالعات پردیس (تکمیل فاز صفر) همراه با تفاهم نامه با فرمانداری در حق انتفاع ۱۰ ساله از ساختمان موجود. 

 هادی معماریان افزود: ساخت و تجهیز سالن همایش دکتر مسیح دانشوری و سالن فرهنگی-رفاهی شهاب ترشیزی، راه اندازی و تجهیز مرکز علمی ارزیابی تندرستی، ساختار، ترکیب بدن و مشاوره ورزشی و آزمایشگاه فیزیک پایه، تدوین سند آمایش به کمک تیم مطالعاتی دانشگاه فردوسی، فعال سازی کانون‌های فرهنگی و دانشجویی، ایجاد کانون‌ها و انجمن‌های جدید دانشجویی و انعقاد تفاهم نامه‌های همکاری با مراکز مختلف دولتی، خصوصی و سمن‌ها از اقدامات مهم دیگر مرکز آموزش عالی کاشمر است.

وی برگزاری بیش از ۱۲ کارگاه آموزشی افزایش مهارت و کارآفرینی برای دانشجویان و برگزاری شش نشست منطقه‌ای، یک همایش ملی و افزایش جذب دانشجو همراه با جذب اعضای هیأت علمی جدید، افزایش سه برابری انتشار مقالات و کتب اعضای هیأت علمی و انعقاد قراردادهای پژوهشی با اعضای هیأت علمی و تخصیص پژوهانه و تجهیز و استانداردسازی خوابگاه‌های دانشجویی استیجاری را نیز از اقدامات موثر این مرکز دانست.

معماریان با تأکید بر افزایش انتظارات در جامعه، مسئولان، کارکنان و اعضای هیأت علمی از مرکز آموزش عالی کاشمر خواستار ادامه حمایت‌های دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دانشگاه مادر استان از مرکز آموزش عالی کاشمر در جهت توسعه زیرساخت‌ها و افزایش رشته‌ها منطبق بر مأموریت راهبردی شد.

مرکز آموزش عالی کاشمر در سال ۹۰ با  دو رشته تحصیلی راه اندازی شد و هم  اکنون در این مرکز ۸۰۰ دانشجو در شش رشته در مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند.

کاشمر در فاصله ۲۲۸ کیلومتری جنوب غرب مشهد قرار دارد.

۷۴۹۷/۱۹۲۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha