منصور جلایر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، ۴۳ پروانه باطل شده از نوع استاندارد اجباری و چهار پروانه دیگر نیز از نوع تشویقی بوده است.
وی اظهار داشت: پیگیری نکردن واحد تولیدی برای تمدید پروانه، تعطیلی، غیرفعال بودن واحدها و همچنین رعایت نکردن استانداردهای اجباری تولیدات و خدمات ارائه شده از جمله عوامل ابطال این پروانهها به شمار میرود.
وی اضافه کرد: کارشناسان اداره کل استاندارد آذربایجان غربی به همراه کارشناسان بخش خصوصی طرف قرارداد به صورت مستمر واحدهای تولیدی و خدماتی را زیرنظر دارند و رعایت استانداردها را پیگیری میکنند.
وی تعداد واحدهای تولیدی غیرفعال مشمول استاندارد اجباری استان را ۶۱۷ فقره عنوان کرد و افزود: هماکنون تعداد واحدهای تولیدی تحت پوشش استاندارد تشویقی ۳۶ مورد، تعداد فرآوردههای مشمول استاندارد اجباری یک هزار و ۴۰۰ فقره، تعداد واحدهای دارای پروانه یک هزار و ۳۴ مورد و تعداد واحدهای فاقد پروانه نیز ۳۶۶ مورد است.
وی اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون چهار پروانه کاربرد علامت استاندارد در آذربایجان غربی صادر شده و هشت پروانه استاندارد نیز به حالت تعلیق درآمده است.
جلایر گفت: تولید محصولات غذایی و کشاورزی، مصالح ساختمانی و خدمات سردخانهای از جمله بخشهایی هستند که برای فعالان آنها در سال جاری پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان صادر شده است.
مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی افزود: امسال تعداد واحدهای تولیدی فعال مشمول استاندارد اجباری ۵۹۳ مورد است که شناسایی شداند.
یکهزار و ۱۰۲ فرآورده مشمول استاندارد اجباری در آذربایجان غربی وجود دارد ضمن آنکه بیش از یکهزار پروانه معتبر کاربرد علامت استاندارد نیز در استان صادر شده است.
وجود علامت استاندارد در محصولات داخلی موجب اطمینان بخشی در جامعه نسبت به کالای مورد نظر میشود.
آذربایجان غربی از جمله استانهای مرزی کشورمان است که با ترکیه، عراق و جمهوری نخجوان مرز مشترک دارد و از مبادی مهم ورودی و خروجی کشور به شمار میرود.
۸۱۳۷/۶۱۸۵/
نظر شما