به گزارش منابع خبری لیبیایی، یک منبع نظامی که خواست نامش فاش نشود، گفت که چندین جنگنده وابسته به ارتش ملی لیبی (به فرماندهی حفتر) شهر مصراته یکی از مهم ترین و پرجمعیت ترین شهرهای لیبی را بمباران کردند و از جمله اهدافی که در این حملات آسیب دید، دانشکده نیروی هوایی ارتش لیبی وابسته به "دولت الوفاق ملی " (که از سوی جامعه جهانی به رسمیت شناخته شده، بود.
به نظر می رسد این حمله در پاسخ به حمله دیروز نیروهای ارتش دولت الوفاق لیبی به آشیانه پهپادهای نیروهای حفتر انجام شده باشد.
عصر دیروز نیروی هوایی وابسته به دولت الوفاق ملی لیبی اعلام کرد که یک هواپیمای ترابری و آشیانه پهپادهای ارتش ملی را در پایگاه هوایی "الجفره" در جنوب شرق طرابلس هدف قرار داده است.
** سفر هیئت پارلمانی دولت وابسته به حفتر به آمریکا
به گزارش شبکه خبری "اسپوتنیک"، نمایندگان پارلمان شهر "طبرق" (در کنترل نیروهای خلیفه حفتر) به منظور بررسی اوضاع لیبی و شماری از مسایل مهم این کشور راهی آمریکا شدند.
پارلمان طبرق در شرق لیبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد که یک هیئت بلندپایه به ریاست "طلال المهیوب" رییس کمیسیون دفاع و امنیت ملی لیبی نشستی را با مقامات ارشد کاخ سفید برگزار کرده است.
طبق آن چه در این بیانیه آمده است، هیئت اعزامی در خصوص شماری از مسایل مهم لیبی از جمله تسلط گروه "اخوان المسلمین" و شبه نظامیان بر طرابلس با مقامات آمریکایی گفت و گو کردند.
** دبیرکل سازمان ملل: لیبی کشور امنی برای آوارگان نیست
«آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل دیروز (جمعه) اعلام کرد که لیبی کشور امنی برای آوارگان نیست.
به گزارش شبکه خبری "راشا تودی"، وی افزود: آوارگان در لیبی جایگاه و وضعیت مناسبی ندارند و برخورد با آنان محترمانه نیست.
گوترش همچنین نسبت به غرق شدن ده ها مهاجر در نزدیکی سواحل لیبی ابراز تأسف کرد.
روز جمعه، هلال احمر لیبی اعلام کرد که اجساد ده ها مهاجر را که در نزدیکی سواحل "الخمس" غرق شده بودند، پیدا کرده است، در همین حال از سرنوشت 116 آواره دیگر اطلاعی در دست نیست.
اوضاع در لیبی (۱۵ فروردین ماه) همزمان با دستور ژنرال حفتر از نزدیکان "معمر قذافی" دیکتاتور سابق لیبی، به نیروهای تحت امرش برای حمله به طرابلس، متشنج شد.
لیبی از زمان سرنگونی قذافی در سال ۲۰۱۱ به دو دولت موازی در شرق و غرب تقسیم شده است.
نظامیان طرفدار حفتر (مورد حمایت امارات و عربستان و فرانسه) بر شرق این کشور مسلط هستند و ارتش دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» (مورد پذیرش جامعه جهانی) کنترل غرب لیبی را در دست دارد.
نظر شما