۵ مرداد ۱۳۹۸، ۲۳:۳۶
کد خبرنگار: 1187
کد خبر: 83413810
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ظرفیت‌های گردشگری تخت سلیمان ناشناخته مانده است

مهاباد- ایرنا- فرماندار تکاب گفت: ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان تکاب ناشناخته مانده و این محوطه باستانی تاکنون متناسب با اهمیت و جایگاه منحصربفرد فرهنگی خود معرفی نشده است.

به گزارش ایرنا، علی مکرمی، عصر روز شنبه در آیین معارفه سرپرست بخشداری تخت سلیمان با اشاره به تبدیل این بخش به نقطه شهری گفت: این امر موجب توسعه منطقه و بهبود زیرساخت‌های بخش تخت سلیمان و معرفی بهتر و بیشتر این مجموعه تاریخی خواهد شد.

وی ادامه داد: مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان با قدمت سه هزار ساله و اهمیت تاریخی و فرهنگی منحصر بفرد تاکنون باید با معیارهای جهانی معرفی و به یک منطقه گردشگری پر رونق تبدیل شود.

وی اظهار داشت: سرپرست بخشداری با همکاری دهیاران و شوراهای اسلامی روستا تابعه باید ضمن معرفی ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری تخت سلیمان در راستای آبادانی و توسعه منطقه و محرومیت‌زدایی از منطقه بیش از گذشته تلاش کرده و سعی کنند جشنواره ملی تخت سلیمان را در زمان مناسبی برگزار شود.

وی با اشاره به اجرای طرح‌های راهسازی در محور تخت سلیمان اضافه کرد: وضعیت اجرای طرح ساخت و توسعه محور تکاب - تخت سلیمان - دندی مطلوب است و عملیات تعریض این جاده هم‌اینک با شتاب مناسبی انجام می‌شود که با بهبود وضعیت زیرساخت‌های ارتباطی، وضعیت گردشگری و رونق اقتصادی در مجموعه تخت سلیمان نیز بهبود خواهد یافت.

«مکرمی» گفت: همچنین عایدات معادن طلا و سنگ برای تکاب و اشتغال ایجاد شده در این واحدهای صنعتی و معدنی با میزان فعالیت و بهره‌برداری آنها متناسب نیست و این معادن باید با رویکردی توسعه محور و خودداری از تخریب بی‌رویه محیط زیست، بین حجم بهره برداری خود از ظرفیت های این شهرستان و اشتغال جوانان و بهره مندی مناطق مختلف تکاب توازن منطقی و عادلانه ایجاد کند.

محمدباقر نجفی، معاون سیاسی، اجتماعی فرماندار تکاب، طی حکمی از سوی استاندار آذربایجان غربی با حفظ سمت به عنوان سرپرست بخشداری تخت سلیمان منصوب و عصر امروز/شنبه/ در مراسمی با حضور فرماندار تکاب معرفی و مشغول به کار شد.

مجموعه میراث فرهنگی تخت سلیمان تکاب در جنوب آذربایجان‌غربی واقع شده و در سال ۱۳۸۲ به عنوان چهارمین اثر ملی کشور در فهرست جهانی سازمان یونسکو به ثبت رسیده است و هم‌اکنون آثار و بقایای دوره های تاریخی ساسانی و ایلخانی از جمله برج ها و باروها و بقایای آتشکده آذرگشنسب، یکی از سه آتشکده مهم ایرانیان باستان، در اطراف دریاچه‌ای اسرارآمیز این مجموعه خودنمایی می‌کند.

تکاب دارای ۲ بخش مرکزی و تخت سلیمان و بیش از یکصد روستا است و علاوه بر مجموعه میراث جهانی تخت سلیمان  ۱۷۰ اثر تاریخی و طبیعی ثبت ملی دارد.

۷۵۱۴/۶۱۸۵/

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha