۶ مرداد ۱۳۹۸، ۱۳:۴۶
کد خبر: 83414525
T T
۰ نفر
بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران ضرورت دارد

تهران-ایرنا- معاون امور جنگل سازمان جنگل‌ها، مراتع وآبخیزداری کشور ضمن تاکید بر حفظ جنگل‌ها و اجرای طرح بوم‌سازگان جنگل‌های زاگرس به ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران در این زمینه تاکید کرد.

عباسعلی نوبخت در مراسم امضای سند همکاری مشترک سازمان جنگل‌ها و سازمان بسیج سازندگی، یکی از مهمترین شاخصه‌های بسیج سازندگی را مردمی بودن و داشتن ارتباط موثر با اقشار مختلف از جمله جوامع محلی دانست و بر بهره‌برداری موثر از این ظرفیت در انجام فعالیت‌های مشارکتی طرح بوم‌سازگان زاگرس تاکید کرد.
نوبخت افزود: بسیج سازندگی نقش مهمی در دستیابی به توسعه پایدار جوامع روستایی، امنیت زیستی و در نهایت امنیت ملی کشور ایفا می کند. 

آمادگی ۱۵۰۰ تسهیل‌گر حرفه‌ای بومی 

در ادامه رضا فرهی مدیر کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سازمان بسیج سازندگی با اشاره به همکاری‌های مشترک و تجربیات موفق با سازمان جنگل‌ها در بیش از یک دهه گذشته، اظهار امیدواری کرد که با انعقاد سند همکاری مشترک با محوریت بهره‌گیری از ظرفیت تسهیل‌گران سازمان بسیج سازندگی در طرح بوم‌سازگان زاگرس، این تعامل و همکاری ادامه یابد.
مدیر کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست سازمان بسیج سازندگی با اشاره به وجود بیش از ۱۵۰۰ تسهیل‌گر حرفه‌ای و بومی در بسیج، آمادگی این سازمان را برای ورود در فرایند ایجاد و تقویت تشکل‌ها و تعاونی‌ها و تسهیل فرایند واگذاری فعالیت‌های اجرایی به جوامع محلی اعلام کرد.

سند همکاری با بسیج روحیه مشارکت‌پذیری را تقویت می‌کند

همچنین در مراسم امضای سند همکاری مشترک سازمان جنگل‌ها و سازمان بسیج سازندگی، مدیرکل دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها به تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر بهره‌گیری از ظرفیت بالای جوانان متخصص در کشور اشاره کرد و گفت: استفاده از ظرفیت تسهیل‌گران سازمان بسیج سازندگی در جوامع محلی جنگل‌های زاگرس نقش مهمی در انجام فعالیت‌های مشارکتی در مدیریت جنگل‌های زاگرس خواهد داشت. 
وحید جعفریان همچنین به اهداف این سند همکاری مشترک اشاره کرد که در راستای سیاست‌های راهبردی دفتر آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی سازمان جنگل‌ها تنظیم شده است و می‌تواند در توانمندسازی بهره‌برداران و جلب مشارکت آنها در حفظ و احیای منابع طبیعی و تقویت روحیه مشارکت‌پذیری بهره‌برداران و جوامع محلی در قالب واگذاری اداره امور به مردم در تمامی مراحل تصمیم‌گیری، نظارت و اجرا اثربخش باشد.
در پایان مراسم امضای سند همکاری مشترک، مقرر شد دستورالعمل اجرایی این سند به استان‌ها ارسال و در جهت تسهیل و تسریع در روند اجرای مفاد سند همکاری جلسه مشترکی با حضور مسوولان عالی رتبه دو سازمان و استان‌های منطقه زاگرس برگزار شود.

۰ نفر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha