کارشناس مسئول بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت قزوین روز دوشنبه با اعلام این خبر افزود: در این طرح وضعیت تغذیهای و تغییرات الگوی غذایی در خانوارها و افراد ایرانی با مراجعه پرسشگران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
عطیه رزازی افزود: مرحله نخست این طرح در زمستان سال گذشته اجرا شده و مرحله دوم نیز تا پایان شهریورماه ادامه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: در مرحله اول ۲۶ خوشه اختصاص یافته به استان قزوین تکمیل شد و در مرحله دوم از ۲۶ خوشه باقی مانده، شامل ۱۰۴ خانوار پرسشگری به عمل خواهد آمد.
این مسئول ادامه داد: پس از اتمام هر دو مرحله، نتایج حاصل از این بررسی، توسط مرکز تحقیقات تغذیه ای کشور اعلام می شود.
وی با بیان اینکه آخرین بررسی کشوری الگوی غذایی خانوارها، در سال های ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ انجام شده است، گفت: ۱۲ خوشه در شهرستان قزوین، پنج خوشه در شهرستان البرز، چهار خوشه در شهرستان تاکستان، دو خوشه در هر یک از شهرستان های آبیک و بویین زهرا و یک خوشه در شهرستان آوج در این مرحله بررسی خواهند شد.
رزازی افزود: در اجرای این طرح استانداری قزوین، نیروی انتظامی و صدا و سیما با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مشارکت خواهند داشت.
۶۱۰۱
قزوین - ایرنا - مرحله دوم طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوارها و افراد ایرانی در ۲۶ خوشه شامل ۱۰۴ خانوار استان قزوین آغاز شد.
اخبار مرتبط
-
آغاز طرح بررسي الگوي مصرف مواد غذايي و وضعيت تغذيه در كشور
تهران- ايرنا- رييس انستيتو تحقيقات تغذيه اي و صنايع غذايي كشور گفت: طرح بررسي الگوي مصرف مواد…
-
الگوی تغذیه ای همدانی ها زیر ذره بین
همدان- ایرنا- طرح بررسی الگوی مصرف مواد غذایی و وضعیت تغذیه ای خانوار و فرد از اول مرداد در…
نظر شما