جعفر سرقینی ظهر امروز (سه شنبه) در همایش «رونق تولید با احیا، فعال سازی معادن کوچک» در هتل ارم تهران افزود: پارسال ارزش تولیدات و زنجیره بلافصل که فرآوری باشد در بخش معدن و صنایع معدنی بالغ بر ۲۰ تا ۲۱ میلیارد دلار بود که براساس قیمت های روز دنیا محاسبه شده است.
وی اضافه کرد: شورای عالی معادن از فعالیت شورای هماهنگی معادن کوچک حمایت می کند و اکنون یک معدن کوچک مس با استخراج ۷۰۰ تن کنسانتره، ارزش سه میلیون دلاری دارد که این رقم در اقتصاد کشور قابل توجه است، البته با معادن بزرگ قابل مقایسه نیست.
معاون وزیر صنعت اضافه کرد: انتظار می رود سازمان ایمیدرو و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در اجرای فعال سازی معادن کوچک به استانهای محروم توجه ویژه داشته باشند، هرچند که اکنون به استانهای سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی توجه شده است.
وی تصریح کرد: توسعه معادن در واقع ابزاری برای اشتغال و عمران و ابادانی مناطق محروم محسوب می شود.
براساس طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک قرار است ظرف پنج سال تعداد ۵۰۰ معدن فعال شود که پیش بینی شده تعداد ۲۵ هزار نفر اشتغال مستقیم پیدا کنند.
انتظار می رود امسال تعداد ۱۵۰ معدن با میزان اشتغال سه هزار نفر به چرخه تولید متصل شوند.
تهران - ایرنا- معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت گفت: امروز ۳۰ درصد ارزش افزوده بخش معدن مربوط به معادن کوچک است و اینگونه معادن حداقل سهم ۷۰ درصدی در اشتغال معادن را به خود اختصاص دادهاند.
اخبار مرتبط
-
۱۱ واحد معدنی غیرفعال سیستان و بلوچستان به چرخه تولید بازگشتند
زاهدان- ایرنا- معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت:…
-
50 درصد معادن خراسان جنوبی فعال است
بیرجند - ایرنا - رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: 50 درصد معادن استان فعال…
-
احیای معادن کوچک با هدف توسعه مناطق محروم در دستور کار است
تهران- ایرنا- معاون سابق وزیر صنعت با اشاره به آغاز برنامه احیای معادن کوچک با هدف توسعه مناطق…
نظر شما