غلامحسین ساقی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این مشکل ۴۲۵ هزار نفر از جمعیت شهرنشین استان که در ۱۱ نقطه شهری ساکن هستند را درگیر کرده است.
وی گفت: امسال با حفر و تجهیز چاه، مشکل تامین آب شهر تیتکانلو حل شده است و حل مشکل تامین آب در شهر فاروج هم در حال پیگیری است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با بیان اینکه شهر زیارت شیروان همچنان با مشکل تامین آب روبه رو است، افزود: مصرف آب در این شهر، متعارف نیست و متاسفانه شهروندان از آب شبکه شرب برای آبیاری باغچه ها و صیفی جات استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه بارندگی های خوب امسال تا حدی در بهبود وضعیت آب موثر بوده است، گفت: بارندگی ها به صورت باران بود و بر این اساس چاه های عمیق به خوبی تغذیه نشده اند به طوری که امسال هم برخی چاه ها با افت آبدهی روبه رو شده اند.
وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به اینکه بخش عمده آب مصرفی شهروندان در سه شهر بجنورد، اسفراین و شیروان از آب سد تامین می شود، افزود: اکنون میزان برداشت از آب سد شیرین دره برای آبرسانی به شهروندان بجنورد به حدود ۵۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافته و رویکرد ما استفاده حداکثری از آب سد برای خدمات رسانی به مشترکان است.
ساقی با اشاره به افزایش میزان مصرف آب توسط شهروندان در تیرماه، گفت: میزان مصرف آب در تیرماه امسال به نسبت خردادماه، ۱۰ درصد و نسبت به تیرماه پارسال ۳ درصد افزایش داشته است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی اظهار داشت: پارسال شهروندان در ۱۴ شهر استان با تنش آبی روبه رو بودند.
شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی ۲۰۰ هزار مشترک آب دارد.
۷۱۸۵/۵۱۳۲
نظر شما