منوچهر سالاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مجموع شبکه فاضلاب مسکن مهر بیرجند ۶۴ کیلومتر است که حدود ۲۳ کیلومتر تاکنون اجرا شده است.
وی بیان کرد: آمادهسازی سایت مسکن مهر ابتدا با اداره کل راه و شهرسازی بود اما بعد تصمیم گرفته شد هزینههای مورد نیاز توسط سه دستگاه استانداری، شرکت آب و فاضلاب و اداره کل راه و شهرسازی تامین شود.
معاون مهندسی و توسعه آب شرکت آبفا خراسان جنوبی اضافه کرد: اکنون ۲ سال است که اعتباری از محل اداره راه و شهرسازی برای این منظور تزریق نمیشود، ما آمادگی داریم اگر این دستگاه اعتبار سهم خود را تامین کند ما نیز یک سوم را هزینه کنیم که البته اجرای پروژه بیش از ۲ سال زمان خواهد برد.
وی تصریح کرد: اکنون سه پیمانکار در منطقه مهرشهر بیرجند فعال است و برنامهریزی شده هفتهای ۵۰۰ تا ۶۰۰ متر شبکه فاضلاب اجرا شود، تا سه ماه آینده نیز یک پیمانکار دیگر جذب و به کارگیری خواهد شد.
سالاری گفت: یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در تبصره هشت قانون بودجه سال ۹۸ دیده شده است که راه و شهرسازی میتواند از محل فروش املاک خود کمک کند و در این زمینه مدیرکل راه و شهرسازی نیز مکاتبهای با وزیر مربوطه انجام داده است.
وی با بیان اینکه اکنون ۶۵ درصد شهر بیرجند تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار دارد یادآور شد: متوسط کشوری در این زمینه ۴۹ درصد است.
سایت مسکن مهر اواخر دهه ۸۰ احداث و با وجود اینکه از حدود سال ۹۰ به متقاضیان تحویل شد اما هنوز ساکنان آن از خاکی بودن کوچهها و معابر گلایه دارند و یکی از دلایل آسفالت نشدن معابر اجرای شبکه فاضلاب است.
۷۵۵۷* ۶۰۵۴