معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی خراسان شمالی روز پنجشنبه با تایید این مطلب و با پرهیز از ارائه آماری در این خصوص به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این آسیب موجب شده تا تبعاتی از جمله اقدام به طلاق از سوی زنان نیز به صورت قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کند.
علی اکبر صحرانورد، عمده دلایل بروز خشونت نسبت به زنان را که معمولا از سوی اعضای خانواده اعمال می شود، اعتیاد، خیانت، بیکاری و مسئولیت پذیر نبودن مردان عنوان کرد.
وی در ادامه به تبعات خشونت خانگی مانند فرار از خانه نیز اشاره کرد و افزود: زنان برای در امان ماندن از خشونت های خانگی دست به فرار از خانه می زنند که این خود موجب بروز آسیب هایی مانند ایجاد مشکلات روحی و روانی، گرفتاری در دام افراد فرصت طلب می شود و این امر نیز تبعات مختلفی دارد.
وی با بیان اینکه در مراکز بازپروی بهزیستی به زنان آسیب دیده از عوامل مختلف از جمله خشونت خانگی خدمات داده می شود، اظهار داشت: در این استان نیز زنان آسیب دیده در مرکز بازپروری زیر حمایت قرار می گیرند و بر توانمندسازی آنان تاکید داریم و این کار با خدمات مشاوره و آموزش های حرفه آموزی و معرفی به مراکز فنی و حرفه ای انجام می شود.
صحرانورد با بیان اینکه از ابتدای امسال ۷ زن آسیب دیده در این مرکز پذیرش شده اند، اظهار داشت: در خود مرکز هم دوره هایی برای توانمندسازی زنان برگزار می شود.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در نواحی روستایی زندگی می کنند.
۴۵ هزار معتاد در خراسان شمالی شناسایی شده اند و این استان در زمینه اعتیاد رتبه ششم کشور را دارد.
بیشتر آسیب های اجتماعی در خراسان شمالی منبعث از اعتیاد است.
ب/۵۱۳۲
نظر شما