۱۲ مرداد ۱۳۹۸، ۸:۴۶
کد خبر: 83422147
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آذری جهرمی: ۳۰۲ کیلومتر فیبر نوری در آذربایجان‌شرقی احداث می‌شود

تبریز - ایرنا - وزیر ارتباطات گفت: عملیات احداث ۳۰۲ کیلومتر فیبر نوری در سطح آذربایجان‌شرقی برای رسیدن به شاخص ۸۰ درصد پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان آغاز می‌شود.

به گزارش ایرنا، محمدجواد آذری جهرمی جمعه شب در نشست مشترک استاندار و نمایندگان مردم آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی که در محل استانداری برگزار شد، افزود: اقدامات دولت دوازدهم برای توسعه ارتباطات در استان آذربایجان شرقی در ۳ فاز طراحی شده است. فاز نخست در فروردین امسال به بهره برداری رسید و ۵۲۸دکل مخابراتی توسط شرکت مخابرات و همراه اول با سرمایه گذاری ۲۴میلیارد تومانی به روز رسانی شد.

وی فاز دوم را راه اندازی ۱۱۴سایت مخابراتی توسط شرکت ایرانسل، ۸۱ سایت مخابراتی همراه اول و ۳ سایت مخابراتی توسط رایتل عنوان کرد و افزود: با این اقدامات تکمیل پوشش مناطق شهری و اتصال ۶۴۴ روستا به شبکه ملی اطلاعات انجام شد که با سرمایه گذاری بیش از ۲۶ میلیارد تومان توسط دولت و ۸۶ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی امروز به بهره برداری رسید.

آذری جهرمی در این جلسه تصریح کرد: با افتتاح این پروژه ۸۹/۹ درصد پوشش جمعیتی استان آذربایجان شرقی و همچنین ۶۷درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز به این شبکه متصل می شوند و هدف گذاری فاز سوم رساندن این عدد تا پایان امسال به ۸۰ درصد است.

وی ادامه داد: عملیات احداث ۳۰۲ کیلومتر فیبر نوری در سطح آذربایجان شرقی برای رسیدن به شاخص ۸۰ درصد پوشش روستاهای بالای ۲۰ خانوار با اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان آغاز می شود.

وی در پاسخ به اظهارات تعدادی از نمایندگان استان مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه منابع مالی وزارت ارتباطات محدود نیست افزود: وزارت ارتباطات علی رغم کمبود منابع مالی، تمامی تلاش خود را برای رفع مشکلات مردم در این حوزه و در اقصی نقاط کشور به کار گرفته و با توجه به قوانین، وظایف خود را انجام می‌دهد.

وزیر ارتباطات به بخشی از تکالیف این وزارت در قانون برنامه ششم توسعه نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس این قانون، باید اقدامات لازم برای بهره‌مندی ۹۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار، از خدمات وزارت بهره‌مند شوند.

آذری جهرمی، تعداد روستاهای استان بالای ۲۰ خانوار  بر اساس آخرین سرشماری انجام شده در سال ۹۵ را دو هزار و ۲۰ روستا اعلام کرد و گفت: تا به امروز، ۶۷ درصد این روستاها در آذربایجان شرقی از تحت پوشش خدمات و شبکه ارتباطی قرار گرفته‌اند.

وی توسعه آی تی و آی سی تی در مناطق گردشگری استان را نیز از اولویت‌های وزارت ارتباطات دانست و تصریح کرد: روستاهای آذربایجان شرقی از ظرفیت‌های بسیار خوب گردشگری بهره‌مند هستند و تلاش‌ها برای توسعه خدمات ارتباطی در این استان با محوریت روستاها ادامه خواهد داشت.

وی افزود: برخی مشکلات موجود در شهرستان‌های اهر، هریس و کلیبر در طول زمان حل می شود و در صورت تحقق این مهم، وضعیت استان نسبت به میانگین کشوری، بالاتر خواهد بود.

آذری جهرمی از سرقت کابل‌های مسی در برخی روستاهای شهرستان کلیبر انتقاد کرد و گفت: علی رغم وجود مشکلات این چنینی، تا پایان شهریورماه سالجاری، مشکلات مربوط به قطعی تلفن‌های ثابت در روستاهای شهرستان کلیبر رفع می شود.

وی از سفر آتی خود به استان تا پایان تابستان و با هدف پیگیری مصوبات جلسات پیشین و تلاش برای توسعه اقتصاد دیجیتال در استان خبر داد.

دکتر محمدرضا پورمحمدی نیز در این جلسه با اشاره به سفر دیروز رییس جمهور به تبریز با قدردانی از سفر دکتر روحانی و برخی از اعضای هیات دولت به استان قدردانی کرد و گفت: در این سفر بیش از ۵۲۰ طرح و پروژه در بخش‌های مختلف عمرانی، کشاورزی، نیرو و گردشگری خبر داد و گفت: کلنگ‌زنی و عملیات اجرایی همین تعداد پروژه نیز به یمن برکت رییس جمهور در استان آغاز شد.

وی ارزش ریالی پروژه‌های افتتاح شده در این سفر را بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این پروژه‌ها از پروژه‌های بسیار مهم استان هستند که امیدواریم نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی این خطه از کشور داشته باشد.

وی در بخشی از سخنان خود به آخرین وضعیت شاخص‌های IDR در استان اشاره کرد و افزود: از این منظر، استان آذربایجان شرقی، استان چهاردهم کشور است و متاسفانه در چند سال گذشته از جایگاه یازدهم به چهاردهم تنزل پیدا کرده و انتظار داریم شاهد توجه ویژه وزارت ارتباطات به استان آذربایجان شرقی باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان آماری در ضرایب بهره‌مندی از تلفن ثابت، پوشش شبکه تلفن همراه و همچنین بهره‌مندی از اینترنت پرداخت و ادامه داد: کوهستانی بودن منطقه در استان آذربایجان شرقی باعث ایجاد موانعی در زمینه توسعه آی تی و آی سی تی در استان شده که در این زمینه نیز انتظار توجه ویژه از وزارت ارتباطات را داریم.

شهاب الدین بیمقدار، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه خواستار افزایش سرعت اینترنت در استان و اتخاذ تدابیر مناسب در روستاهای مرزی استان برای جلوگیری از رومینگ بین‌الملل شد.

حمزه امینی، نماینده مردم هشترود در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: با توجه به دستور وزیرارتباطات در سال گذشته، انتظار داریم عملیات مربوط به دکل کوه مهره‌دار شهرستان هشترود که نقش مهمی در پوشش خدمات برای روستاهای مراغه و هشترود خواهد داشت، تسریع شود.

معصومه آقاپور، نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه از اقدام وزیر ارتباطات در بهره‌مندی رایگان مدارس دارای اینترنت های وب و تصویب در هیات دولت قدردانی کرد.

وی همچنین خواستار اهتمام ویژه وزارت ارتباطات برای تحت پوشش قرار دادن روستاهای استان در مناطق کوهستانی شد.

علیزاده، نماینده مردم ورزقان و خاروانا در مجلس شورای اسلامی، وزیر ارتباطات را از جمله وزرای پرتلاش و اخلاق مدار دولت دانست و گفت: اقدامات ارزنده وزارت ارتباطات در دوره وزارت دکتر آذری جهرمی، پیشرفت بسیار مطلوبی را به همراه داشته است.

داوودی، نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی نیز ضمن دعوت از وزیر ارتباطات برای سفر به شهرستان سراب با قدردانی از عملکرد شجاعانه آذری جهرمی در انتشار لیست افراد دریافت کننده ارز ۴۲۰۰ تومانی، خواستار توسعه امن فضای مجازی و تبدیل تهدیدات این حوزه به فرصت و رفع مشکلات مربوط به شبکه رادیویی و تلویزیونی در روستاها شد.

زهرا ساعی، دیگر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از عملکرد آذری جهرمی در وزارت ارتباطات، خواستار بهبود شبکه و سرعت اینترنت در روستاهای حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو برای امکان توسعه کسب و کارهای اقتصادی در فضای مجازی در مناطق روستایی شد.

وحدتی، رییس مجمع نمایندگان استان و علیزاده، نماینده مردم ورزقان در مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی جداگانه‌ به مسائلی همچون تخصیص اعتبار ویژه برای رفع مشکلات آی تی و آی سی تی در استان، امکان بهره‌مندی روستاهای کلیبر از اینترنت پرسرعت، توسعه زیرساخت‌ها برای جلوگیری از هزینه‌های ناشی از رومینگ بین الملل در روستاهای مرزی شدند.

۵۱۸/۳۰۹۳

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha