به گزارش خبرگزاری رویترز، یک بالگرد نظامی ارتش، روز جمعه کیسه های ماسه را به شیب خارجی یک سد در انگلیس فرو ریخت تا از شکستن آن و سرازیر شدن آب به شهری که در پایین این سد واقع شده است، جلوگیری کند.
پلیس همچنین بیش از 6 هزار نفر از ساکنان شهر «والی بریج» را تخلیه کرد و از آنها خواست حیوانات خانگی و هرگونه داروی مورد نیاز را با خود بردارند. تخلیه این شهر به دنبال تخریب شدید سد مذکور در جریان باران های شدید انجام شد.
صبح جمعه «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس از منطقه محل استقرار این سد دیدار کرد.
به گفته مقامات، این سد که جلوی 300 میلیون گالن آب را می گیرد درمعرض خطر شکستن قرار دارد و زندگی ساکنان این منطقه را تهدید می کند.
مهندسان، مشغول پمپ آب به بیرون از مخزن این سد هستند تا سطح آب را کاهش دهند و از فشار بر دیواره سد بکاهند تا امکان آغاز مرمت آن حاصل شود.
پلیس گفته که سطح آب به میزان 0.5 متر پایین آمده اما همچنان باید کاهش بیشتری داشته باشد تا به قسمت پایین محل آسیب دیده برسد. عملیات مرمت دیوار این سد می تواند چند روز طول بکشد.
یک بالگرد نیروی هوایی سلطنتی انگلیس به منظور تقویت دیوار مخزن این سد 400 تن ترکیبی از شن، ماسه و سنگ را به منظور کمک به تحکیم آن خالی کرده است.
آژانس محیط زیست انگلیس چندین پیام هشدارآمیز درباره وقوع سیل در این منطقه را صادر کرده و هشدار داده که سطح رودخانه گویت (River Goyt) که از داخل شهر والی بریج می گذرد می تواند بسرعت افزایش یابد.
باران های شدید هفته گذشته به بروز سیل در مناطقی در شمال انگلیس منجر شد. سیل علاوه بر شکستن پل ها باعث مسدود شدن جاده شد.
به گفته مقامات انگلیسی، بارش های شدید روز چهارشنبه باعث بارش 50 میلی لیتر فقط در عرض یک ساعت شد.
تغییرات آب و هوایی که با بارش های شدید وگرمای بیش از حد هوا در کشورهای اروپا از جمله انگلیس همراه بوده است، نگرانی کارشناسان از تاثیرات مخرب آب و هوایی را برانگیخته است.
انگلیس کشوری است که به طور طبیعی باران خیز است و از این رو تدابیر گسترده ای در این کشور برای جلوگیری از سیل اتخاذ شده است اما آژانس محیط زیست این کشور با اشاره به پدیده گرم شدن زمین بر این باور است که دولت بریتانیا باید اقدامات پیشگیرانه بیشتری را بکار بندد که هزینه آن حدود یک میلیارد پوند برآورد می شود.
با اشاره به بروز نشانه های تغییرات اقلیمی در سراسر جهان، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا با ورود به کاخ سفید به بهانه «فریب» بودن تغییرات آب وهوایی از توافقنامه آب و هوایی پاریس خارج شد.
نظر شما