فاطمه منصوری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: به دلیل کمبود اعتبار در سالهای گذشته برای نوسازی ۹۰ کارگاه دولتی آموزش فنی و حرفه ای سمنان اقدام چندانی نشده است.
وی خاطر نشان کرد: ۴۰ درصد از کارگاههای فنی و حرفه ای استان سمنان به دلیل کمبود اعتبار و اجرانشدن طرحهای نوسازی نیازمند بازسازی است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای سمنان ادامه داد: اجرای طرحهای نوسازی این واحدهای آموزشی نیازمند تخصیص اعتبار است و رایزنیها برای جذب اعتبار از منابع مختلف از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای سمنان ادامه دارد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان اضافه کرد: میزان کیفیت و به روز بودن ابزار فراگیری مهارت در آموزشگاههای دولتی استان سمنان بین ۵۰ تا ۷۰ درصد متغییر است.
منصوری گفت: اعتبارهای سال ۹۸ برای اجرای طرحهای مختلف در بخش نوسازی کارگاه و ابزارهای مهارت آموزی تاکنون ابلاغ نشده است.
وی تصریح کرد: اجرای طرحهای مختلف مهارت آموزی و ارایه خدمات با کیفیت در مراکز آموزشگاهی دولتی سمنان نیازمند به روزرسانی کارگاه و ابزار کار است و با این راهبرد می توان خدمات اصولی به مهارتآموزان ارایه داد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان سمنان افزود: برخورداری از ابزارهای به روز برای مهارت آموزی می تواند در افزایش بهره وری در ارایه خدمات به مهارتآموزان تاثیر گذار باشد و با تخصیص به موقع اعتبارها می توان گامهایی اساسی برای رفع این چالش در استان برداشت.
در استان سمنان بالغ بر ۶۰۰ حرفه در ۱۸ مرکز ثابت و شعبه های آموزش فنی و حرفه ای در حال آموزش است.
۷۳۳۹/۶۱۰۳