خلیل آقایی روز سه شنبه در یازدهمین جلسه ستاد ملی مدیریت پایدار منابعطبیعی منطقه هیرکانی گفت: کلیه روستاهای منطقه هیرکانی باید تحت پوشش اقدامات آموزشی ترویجی منابعطبیعی قرار بگیرند و برای این منظور باید از ظرفیتهای مختلف ارتباطی همچون انتشارات، فضای مجازی و کلاسهای آموزشی بهره برد.
وی افزود: کارهای علمی زمانی ارزش پیدا میکنند که وارد عرصه شوند و عملیاتی گردند و ترویج آموزش میتواند با استفاده از ظرفیت مشارکت مردمی زمینه اجرایی شدن راهکارهای علمی را فراهم کند.
آقایی همچنین با تأکید بر تعامل و هماهنگی بین بخشی در سازمان گفت: زمانبندی فعالیتها بسیار مهم است و بخشهای مختلف باید کلیه اقدامات خود را بر اساس زمانبندی دقیق اجرا نمایند.
ارائه گزارش پیشرفت اقدامات انجام شده در خصوص طرح جایگزین مدیریت جنگلهای هیرکانی توسط بخشهای مختلف سازمان از جمله ارائه گزارش نشست مشترک با دانشگاه توسط شورایعالی سازمان از بخشهای دیگر این جلسه بود.
جنگلهای هیرکانی با ۱.۹ میلیون هکتار وسعت، از آستارا در شمال استان گیلان تا گُلیداغ در شرق استان گلستان، در گسترهای به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر پراکنش دارد. با تائید کارشناسان «IUCN» در چهل و سومین اجلاس یونسکو، جنگلهای هیرکانی، نامِ دومین پرونده ی جهانی میراث طبیعی ایران را در ۱۴ تیر ماه سال جاری از آن خود کرد.
نظر شما