۱۶ مرداد ۱۳۹۸، ۹:۰۲
کد خبر: 83428342
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۱۷۱۴ پرونده در تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی مختومه شد

بیرجند - ایرنا - مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی گفت: یکهزار و ۷۱۴ پرونده در چهار ماه نخست امسال در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان در شعب تعزیرات حکومتی استان مختومه شده است.

محمدحسین اشرفی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت یکهزار و ۸۱۰ پرونده تخلف در بخش‌های مذکور در شعب تعزیرات حکومتی استان تشکیل شده است.

وی بیان کرد: در این بازه زمانی در بخش کالا و خدمات ۶۱۳ پرونده وارده و ۶۰۰ پرونده مختومه گزارش شد که درصد مختومه به وارده ۹۷.۹ درصد بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی اظهار داشت: در بخش قاچاق کالا و ارز نیز یکهزار و ۶۹ پرونده وارده و ۹۸۵ فقره مختومه شد و درصد مختومه به وارده ۹۲.۱ درصد بوده است.

وی تعداد پرونده‌های وارده و مختومه به شعب تعزیراتی در بخش بهداشت، دارو و درمان را به ترتیب ۱۲۸ و ۱۲۹ فقره اعلام کرد و اضافه کرد: درصد پرونده‌های مختومه به وارده در این بخش ۱۰۰.۸ درصد بوده است.

اشرفی میزان جزای نقدی محکومیت پرونده‌های قاچاق کالا و ارز را ۹۲ میلیارد و ۴۰۴ میلیون ریال اعلام کرد و گفت: همچنین در بخش کالا و خدمات میزان محکومیت سه میلیارد و ۲۵۳ میلیون ریال و در بخش بهداشت، دارو و درمان ۴۲۲ میلیون و ۶۷۲ هزار ریال بوده است.

وی یادآور شد: در چهار ماه ابتدای سال تعداد پرونده‌های وارده به شعب اجرای احکام یکهزار و ۱۴۲ پرونده و مختومه یکهزار و ۱۱۱ مورد بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی با بیان اینکه نسبت پرونده‌های مختومه به وارد در اجرای احکام ۹۸ درصد بوده است افزود: در بخش کالا و خدمات درج نکردن قیمت، گران‌فروشی و ارایه ندادن فاکتور به ترتیب بیشترین میزان تخلفات را به خود اختصاص داد.

وی ادامه داد: در بخش بهداشت، دارو و درمان نیز رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، عرضه و تامین کالای غیربهداشتی و رعایت نکردن مقررات بهداشت محیط بیشترین فراوانی پرونده‌ها را به خود اختصاص داده است.

اشرفی، خرید، فروش و حمل کالای قاچاق را بیشترین عامل پرونده‌های تخلف در بخش قاچاق کالا و ارز عنوان کرد و ادامه داد: همچنین عدم ورود و خروج کالا از مسیرهای تشریفات گمرکی و نگهداری و عرضه کالای قاچاق توسط واحد صنفی از دیگر عوامل بوده است.

وی تصریح کرد: در چهار ماه نخست سال جاری ۳۲۲ بازرسی مشترک در قالب ۹۳ اکیپ از واحدهای صنفی استان انجام شد که ۶۸ واحد صنفی متخلف نیز شناسایی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان جنوبی یادآور شد: در این مدت به ۸۵ واحد صنفی متخلف تذکر داده شد همچنین برای ۵۹ واحد متخلف دیگر پرونده با محکومیت یک میلیارد و ۴۶ میلیون ریال تشکیل شد.

وی گفت: بیشترین پرونده‌های تخلف صنفی به ترتیب مربوط به سوخت، البسه و پارچه و سیگار بوده است.

۷۵۵۷* ۶۰۵۴

برچسب‌ها

اخبار مرتبط