عبدالرسول کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این پایگاه ها در مناطق ۱۹ گانه آموزش و پرورش شهر تهران فعالیت می کنند و خانواده ها و دانش آموزان می توانند با مراجعه به سایت اداره کل به نشانی http://tehran.medu.ir از این پایگاه ها مطلع شوند.
وی با اشاره به خدمت رسانی بیش از ۱۵۰ مشاور و عوامل اجرایی در پایگاه های انتخاب رشته کنکور گفت: مشاوران آمادگی کامل دارند و آخرین اطلاعات را از طریق سازمان سنجش کسب کردند و خانواده ها و دانش آموزان به محض اعلام نتایج و صدور کارنامه برای بهره مندی از خدمات مشاوره می توانند از ساعت ۸ تا ۱۷ به این پایگاه ها مراجعه کنند.
کریمی، هزینه های پایگاه های انتخاب رشته کنکور در مناطق یک تا ۱۴ را ۱۵۰ هزار تومان و در مناطق ۱۵ تا ۱۹ را ۱۳۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: تخفیف های ویژه ای هم برای خانواده شهدا، جانبازان، ایثارگران و فرهنگیان در نظر گرفته شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران، ایجاد آرامش میان خانواده ها و دانش آموزان، انتخاب درست، دقیق، منطقی، عالمانه و آگاهانه را از اهداف برپایی پایگاه های انتخاب رشته کنکور عنوان کرد و گفت: دانش آموزان و خانواده ها در این پایگاه ها با رشته ها، اهداف و برنامه شغلی آنها آشنا می شوند.
وی افزود: در این پایگاه ها به دانش آموزان مشاوره داده می شود تا با توجه به وضعیت و تیپ شخصیتی خود بتوانند انتخاب رشته کنند و امیدواریم انتخاب مناسبی داشته باشند.
کریمی بیان کرد: در مناطق آموزش و پرورش ضمن برگزاری همایش هایی برای خانواده ها و دانش آموزان، از طریق کارشناسان مشاوره، اطلاعات لازم درباره انتخاب رشته کنکور به آنان داده شده است.
توصیه به خانواده ها و دانش آموزان
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران به والدین توصیه کرد: انتظارات و خواسته هایی که در دوران نوجوانی و جوانی نرسیده اند، آنها را در فرزندان خود محقق نبینند و اگر دانش آموزی نتوانست در رشته مورد علاقه خود قبول شود، پایان انتظارات و رویاهایش نیست و می تواند با ممارست و کوشش در سال آینده قبول شود و به هدف خود دست ژیدا کند.
وی همچنین به خانواده ها و دانش آموزان توصیه کرد که با توجه به تعرفه های درنظر گرفته شده به پایگاه های انتخاب رشته کنکور آموزش و پرورش شهر تهران اطمینان و اعتماد داشته باشند، به افراد سودجو مراجعه نکنند و از صرف هزینه های بیهوده اجتناب کنند.
کریمی بیان کرد: مبالغی که در پایگاه های انتخاب رشته کنکور دریافت می شود جنبه سودجویی ندارد و عام المنفعه است و علاوه بر انتخاب رشته، به دانش آموزان مشاوره هم داده می شود و آموزش و پرورش همواره تلاش کرده که بهترین خدمات را با بهترین مشاوران در اختیار خانواده ها قرار دهد.
به گزارش ایرنا، نتایج اولیه کنکور سراسری سال ۹۸ دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی روز گذشته در قالب کارنامه تهیه و در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.
در این آزمون یک میلیون و ۱۱۹ هزار و ۴۱۱ داوطلب در گروه های آزمایشی علوم تجربی، علوم ریاضی و فنی، علوم انسانی، هنر و زبان های خارجی شرکت کردند که از این تعداد ۸۳۲ هزار و ۲۸۹ نفر مجاز به انتخاب رشته شدند.
فرایند انتخاب ۱۵۰ کد رشته محل از روز یکشنبه ۲۰ مرداد در سایت سازمان سنجش آموزش کشور آغاز می شود و به مدت پنج روز تا ۲۴ مردادماه ادامه دارد.
انتخاب رشته های دانشگاه آزاد اسلامی نیز از ۲۰ مرداد آغاز می شود.
زمان انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته و فراهم شدن امکان دسترسی داوطلبان به پاسخنامه کنکورشان روز پنجشنبه ۱۷ مرداد اعلام شده است.
تهرام/۷۲۴۵//۱۳۴۸
نظر شما