احمدعلی هراتی روز چهارشنبه در اختتامیه نهمین جشنواره کتابخوانی استان البرز افزود: شرکت کنندگان در این جشنواره که فرخوان آن از ابتدای اردیبهشت امسال اعلام شد با مطالعه ۱۲ کتاب در سه رده های سنی «کودک»، «نوجوان» و «جوان و بزرگسال» به اهدافی از جمله ترویج فرهنگ رضوی، گسترش فرهنگ کتاب خوانی، شناسایی و معرفی کتابهای فاخر مرتبط با فرهنگ و سیره اهل بیت (ع) از طریق تولید و انتشار گسترده آن کمک کردند.
در بخش کودک رده سنی چهار تا ۱۲ سال (کودک) کتابهای امام رضا (ع) نوشته زهرا عبدی، کبوترها و آهوها نوشته سید احمد میرزاده، فاطمه و فاطمه نوشته محمد مهاجرانی و در بخش ویژه این رده سنی، کتاب هشت قصه از امام جواد (ع) نوشته حسین فتاحی معرفی شد.
رده سنی ۱۳ تا ۱۷ سال (نوجوان) آثاری چون راز آن بوی شگفت؛ داستانی بر اساس زندگی امام رضا (ع)» نوشته فریبا کلهر، «با کبوترهای گنبد، سرودههایی درباره امام رضا (ع) برای نوجوانان» نوشته احمد میرزاده و در بخش ویژه این رده سنی کتاب درختی که بال در آورد داستانهایی از زندگی امام جواد (ع) نوشته مجید ملامحمدی به عنوان منابع جشنواره معرفی شد.
در رده سنی جوان و بزرگسال (۱۸ سال به بالا) پنج کتاب مهارتهای ارتباط مؤثر در سیره امام رضا (ع) نوشته علی جانفزا، فصل فیروزه نوشته محبوبه زارع، «در عصمت؛ مروری بر زندگانی حضرت معصومه (ع)» نوشته علی اشرف عبدی، زندگانی حضرت احمدبن موسی (ع) شاهچراغ نوشته محمدرضا سنگری و در بخش ویژه این رده سنی کتاب سیره تقوی، ترجمه و توضیح چهل حدیث درباره سیره امام جواد (ع) نوشته جواد محدثی معرفی شد.
مدیرکل نهاد کتابخانه های عمومی البرز با یادآوری وفاق مسئولان استان در حوزه کتاب و کتابخوانی، آغاز به کار ساخت کتابخانه مرکزی در کرج را به عنوان مطالبه و آرزوی دیرینه اهالی فرهنگ و ادب، نمونه ای از این همدلی با محوریت آیت الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی نمانیده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج عنوان کرد.
وی با بیان اینکه کتابداران طلایه داران فرهنگ هستند، خاطر نشان کرد: ترویج فرهنگ کتابخوانی، خانواده ها را در مقابل آسیب های اجتماعی بیمه می کند و فرزندان را در مسیر کمال و انسانیت قرار می دهد.
همچنین مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز با یادآوری حمایت جدی استاندار از فرهنگ و ادب است، گفت: تلاش برای ارتقای فرهنگ کتابخوانی، کاهش آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد.
مریم اسماعیلی فرد افزود: مطالعه کتاب هایی درباره ائمه، راه راستین زندگی را به مخاطبان نشان می دهد.
وی با تبیین نقش مهم کتابخوانی در تربیت فرزندان تصریح کرد: فرزندان با شنیدن اهمیت کتابخوانی، کتابخوان نمی شوند، بلکه در صورتی به این مسیر هدایت می شوند که پدر و مادر به مطالعه روی بیاورند.
در این آیین از نفرات برتر نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در شهرستان های کرج و فردیس تجلیل به عمل آمد.
این جشنواره در ۲ بخش فردی و خانوادگی برگزار شد و علاقهمندان با مطالعه منابع مرتبط با این بخش، به ۲ شیوه مکتوب و الکترونیکی در مسابقه شرکت کنند.
البرز که با جمعیتی حدود سه میلیون نفر از سال ۱۳۸۹ به عنوان سی و یکمین استان کشور شناخته شد دارای ۴۷ کتابخانه نهادی و ۲۳ کتابخانه مشارکتی است.
کتابخانه های استان با داشتن یک میلیون ۳۰۰ هزار نسخه کتاب، ۹۶ هزار و ۲۰۰ نفر عضو دارند.
۷۵۳۲/6993
نظر شما